header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow „Путинов духовник“, митрополит Тихон Шевкунов, позвао на окупљање око Путина
„Путинов духовник“, митрополит Тихон Шевкунов, позвао на окупљање око Путина Штампај Е-пошта
субота, 24 јун 2023

           МОСКВА, 24. јуна — РИА Новости. Руси морају да се окупе око председника Владимира Путина како би спречили поделу која је погубна за земљу и народ, наводи се у саопштењу митрополита псковског и порховског Тихона на страници Псковске епархије на друштвеној мрежи ВКонтакте.

 „Шта је потребно да се избегне фатална подела за државу и народ у критичним војним ситуацијама? Очувати веру и уверења, оставити по страни спорове и разлике, ма колико се они чинили важним странама у сукобу, и бити у јединству са онима које је Божији Промисао одредио да владају Русијом, како год се ова личност у историји звала: велики кнез, краљ, цар, или председник Државног комитета за одбрану и врховни командант оружаних снага СССР-а. Данас председник Владимир Путин носи овај терет, крст и одговорност“, истакао је он.

Данас је, без претеривања — историјски избор за све и за сваког, додао је митрополит.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 јун 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.