header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Банка у Енглеској затворила рачун англиканском свештенику због критиковања ЛГБТ особа
Банка у Енглеској затворила рачун англиканском свештенику због критиковања ЛГБТ особа Штампај Е-пошта
уторак, 04 јул 2023

 Према речима свештеника, написао је неколико параграфа против наметања транс идеологије деци, након чега му је банка затворила рачун.

Банка Yorkshire Building Society затворила је финансијски рачун једног англиканског свештеника због његове критике ЛГБТ идеологије, преноси Дејли мејл.

Банка је затворила рачун. Ричарду Фотергилу због одговора на писмо банке које је садржало, по мишљењу свештеника, „наметање родне идеологије“.

Фотхергил, који је основао онлајн евангелистичку мрежу Filling Station, написао је писмо 18. јуна као одговор на месечну е-пошту са веб странице YBS тражећи повратне информације о Месецу поноса.

Према његовим речима, написао је неколико пасуса у којима се противио наметању трансродне идеологије деци.

У року од четири дана од овога, добио је одговор од руководства банке Yorkshire Building Society да је његов рачун за штедњу на мрежи затворен.

„Нисам ни знао да постоји проблем у нашим односима. Они су финансијска кућа - не баве се друштвеним инжењерингом. Мислим да треба да се фокусирају на управљање новцем, а не на промовисање ЛГБТ идеологије“, рекао је свештеник.

Он је такође чин руководства банке назвао "спрдњом" и напоменуо да не би желео да се то догоди било коме другом.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 04 јул 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.