header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Врхунски доктори британском парламенту: Требало би одмах повући све вакцине…
Врхунски доктори британском парламенту: Требало би одмах повући све вакцине… Штампај Е-пошта
петак, 15 децембар 2023
         Британски посланик Ендрју Бриџен био је домаћин догађаја како би са колегама политичарима поделио информације које су цензурисане или ускраћене од стране Big Tech-a и мејнстрим медијских чувара.

InfoVors извештава: Тексашки кардиолог др Питер Мекала послао је видео поруку политичарима УК, наводећи да су вакцине против Ковид-а довеле до алармантног повећања вишка смртности у Америци и Великој Британији.

Доктор је чак сугерисао да подаци показују да су вакцине заправо убиле више људи од конструисаног вируса Ковид-19.

„Вакцина је гора од саме инфекције у смислу повређивања становништва“, рекао је он, позивајући политичаре у Великој Британији да „учине праву ствар“ тако што ће уклонити вакцине са тржишта и „спровести истрагу“ о мРНК вакцинама“.

Др Роберт Малоун, лекар и научник укључен у стварање мРНА технологије, појавио се лично да се обрати политичарима.

Др Мелоун је рекао телу да је технологија „вакцинације“ генске терапије напредовала у кратком року због вируса Ковид-19 и да вакцине „никада нису смеле бити одобрене“.

Нема сумње у мом уму, било ко мог калибра, а ово су моји вршњаци који су радили на овоме, апсолутно су разумели шта дизајнирају и производе. Тако да мислим, пошто сам чуо ово што сам управо рекао, да није било пандемије и да се лаж одржавала да би се људи масовно вакцинисали, мислим да је пет и по милијарди људи примило опасне супстанце, од којих 17 милиона је умрло до сада. 

 

Извор: InfoWars

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 15 децембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.