header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Марија Мономенова: Жречеви апокалипсе
Марија Мономенова: Жречеви апокалипсе Штампај Е-пошта
понедељак, 29 јануар 2024
           За наше цењене читаоце смо превели и ексклузивно објављујемо сјајну анализу Марије Мономенове, члана Савеза новинара Русије, о потезима светске кабале ка устоличењу антихриста. Мономенова је повезала све конце глобалне моћи, и раскринкала све лажи глобалиста – од лажи климатских промена до пренасељености планете. Несумњиво је да су ово последња времена рата непомјаника и његових земаљских слугу против Бога и његове творевине. Најтоплије вам препоручујемо на читање текст који следи, како бисмо знали шта се догађа...

+ + +

 Према прогнозама Римског клуба, конклава глобалистичких елита обећава да ће се родити 2024

Глобалистички самит светске владе (World Government Summit WGS) одржава се сваке године у Дубаију (УАЕ). Назив се често преводи као Самит светских влада, али је наш превод тачнији - Самит светске владе. Самит светске владе је прилично млад - састанци су почели 2013. године. Тако препознатљиве теме са мирисом „апокалипсе коју је направио човек“ као што су дигитализација, клима, зелена економија, сузбијање епидемија, вакцинације и вештачка интелигенција, износе се за дискусију. Све заједно, активности WGS -а одражавају план глобалне елите да преузме власт на планети.

Заинтересовани знају да Сличну агенду води и Светски економски форум у Давосу (WEF, Светски економски форум), под покровитељством садо-мазохисте Шваба, који је, наравно, стални учесник суседне WGS -а. Сваки пут када говори у Дубаију, Шваб све отвореније открива планове глобалне елите. Овога пута, млохаво, бесполно чудовиште је прорекло да ће свет бити у власништву онога ко поседује технологије вештачке интелигенције, синтетичке биологије, мета-Универзума и нових свемирских технологија. Ко би сумњао у то...

У очекивању Мошијаха?

Ваистину, WGS и WEF су главни градитељи „врлог новог света“. Али, како и доликује у таквим случајевима, постоји неко ко је изнад њих. Звуци фанфара, бубњеви. Ко је ово? Ко?.. А ово је једноставно старац Фрањо - папа из језуитског реда. Све је ужасно банално, али творце „великог ресетовања” „благословио” је он, римски папа из Римског клуба.

Папине симпатије према Швабу су дугогодишње. Према Фрањиним речима, свет је ушао у мрачна и турбулентна времена, а човечанство мора да верује оснивачу СЕФ-а Клаусу Швабу, који је човек који планира да врати природу на њен примат у светском поретку.

 Ватикан сваке године шаље представнике цркве у СЕФ. Последњих година самиту у Давосу присуствовали су кардинал Питер Турксон и кардинал Мајкл Черни, а једном чак и кардинал државни секретар Пјетро Паролин. У теорији, црквене вође би требало да подстичу политичаре да штите индивидуалне грађанске и верске слободе, а не да воде политику која гура абортус, еутаназију, родну идеологију, феминизам, Велико ресетовање, нову дигиталну економију, системе социјалних кредита и одузимање фосилних горива. Ипак, папа Фрања и Света столица у потпуности подржавају дневни ред СЕФ-а.

Марија Мономенова

Наивно је очекивати да Фрањо разоткрије злочине Давоса, он предано ради супротно, наређујући свим „цивилизованим Швапцима“ да „удвоструче своје обавезе“ и делују, како кажу, засучући рукаве.

Године 2017, у интервјуима за еквадорске новине «El Universo» и англески «The Guardian», Фрањо је позвао на „једну светску владу“, тврдећи да је њено стварање неопходно за борбу против проблема као што су „климатске промене“. Али истина је да стварне климатске кризе нема и да је проблем измишљен. Наука о клими је дегенерисала у дебату засновану на веровањима, а не на здравој, самокритичној науци. Морамо се ослободити наивног уверења да су климатски модели незрели. Нема климатских ванредних ситуација.

Међутим, хајде да се приближимо ствари и откријемо текстуру

Шта мислите да Дарвинова теорија, теорија глобалног загревања и Границе раста имају заједничко? Тако је – масонска алма - матер. Све три теорије су луде, а све три су остварене не због своје научне вредности, већ као резултат употребе манипулативних технологија у идеолошке сврхе.

Тако је од 1999. године Хорхе Марио Бергољо, будући папа, почасни члан Парамасонског Ротари клуба Буенос Ајреса, који му је 2005. доделио Сребрну ловорову награду као Личност године.

А на дан његовог избора за папу 2013. топло му је честитао именовање од великог мајстора аргентинске масонерије Анхел Хорхе Клаверо.

Велики мајстор Великог Оријента Италије, Густаво Рафи, такође је овом приликом издао саопштење у којем се каже: „...са папом Фрањом ништа неће бити као пре... Имао је огромну прилику да покаже свету лице Цркве, која поново мора да уведе ново човечанство, а не да остане институција која брани своје привилегије“.

 У међувремену, званични став Ватикана према масонерији је недвосмислен; забрана да се католици придруже масонским групама није се променила и де факто остаје на снази. Тема Фрањине везе са масонима дуго је остала затворена, али се нешто догодило.

Дакле, уочи WGS-2024 и WEF-2024, који су већ иза угла (испоставило се да је зима врућа), генерални секретар чувеног Римског клуба (масонске ложе, која је од свог оснивања била једна главних пропагандиста малтузијанског мита о пренасељености и радикалним програмима контроле рађања) позван је као почасни гост на годишњу конференцију о животној средини организовану у Ватикану. Није било много информација о догађају, па ево више информација.

  Почетком октобра у Верони (Италија) одржан је VI Форум заједнице Лаудато Си. Догађај је серија састанака посвећених ширењу ставова папе Фрање о „климатском ванредном стању“ и увек претходи познатим глобалистичким самитима, постављајући им тон и означавајући сопствени хијерархијски примат.

Тренутна сесија се звала „Удвостручавање обавеза“ и била је референца на Фрањину нову «Laudate Deum» (лат. „Хвала Богу“), у којој он упозорава човечанство да је смак света близу и каже да традиционалне међународне структуре нису довољне за решавање тренутних криза, било да су то пандемије, ратови или климатске промене, и благосиља – пажња (!) – стварање новог тела за управљање глобалном агендом. „Лаудате Деум“ се већ назива епохалним прогласом Свете столице и предзнаком – и сами схватате кога!

 „Свет у коме живимо се урушава и можда се приближава критичној тачки“, пише Папа. „Нема сумње да ће ефекти климатских промена све више штетити животима и породицама многих људи. Настављајући кроз 73 мукотрпна пасуса, сваки мрачнији од претходног, Фрања обавештава човечанство да је оно... на ивици апокалипсе.

   Исто је речено и у папиној уводној видео поруци учесницима скупа у Верони. У истом хистеричном духу, токсични понтифекс је наставио да се хвали, трагично пророкујући да ће „у року од 30 година свет постати ненастањив“.

 „Света столица“ и ционисти су се увек савршено разумели

  Коначно, примећујући да претходне конференције о клими нису имале овлашћења да спроведу своје одлуке, Фрањо је тихо предложио „нови систем глобалне управе за надгледање и контролу приступа енергији и ресурсима...“

Бискуп Доменико Помпили, који је био домаћин догађаја, ескалирао је након папе. Он је нагласио да је Фрањин позив „вапај који изазива велику забринутост јер смо ушли у ситуацију без повратка, где је еколошка катастрофа већ проглашена и заправо већ почела“. Он је позвао да се папин позив схвати озбиљно и да се, коначно, учини бар нешто, и то хитно, почевши директно од приближавања самита Светске владе World Government Summit (WGS). „Проблем је што још увек нема међународне управе, свако је фокусиран на своју државу, али морамо интервенисати са заједничким разумевањем, јер проглашена катастрофа погађа све нас. Морамо представити јединствен фронт: бавити се политиком, бити прави политички актери, играти водећу улогу која се претвара у напредну и свакодневну праксу“, рекао је он.

 Али врхунац програма, наравно, био је генерални секретар Римског масонског клуба Карлос Алварез Переира, који је први пут позван да говори на конференцији коју је спонзорисао Ватикан. Ко је и како дошао на ову луду идеју? Карлос Переира је првосвештеник антихришћанске вере, који је цео свој живот посветио рушењу Католичке цркве и гурању човечанства ка неплодности и депопулацији.

Користећи сасвим званичне изворе (лепо сам приложила све линкове), зарад мојих радозналих читалаца, открићемо не само смокве у папским џеповима, већ и костуре у орманима „свете“ католичке енклаве.

Чињеница је да је Римски клуб банална масонска ложа, основана 1968. године на имању Дејвида Рокфелера у Белађу (Италија). Попут Светског економског форума, али пре неколико деценија, то је скуп богате западне „елите“ помешане са шефовима држава, бирократама УН и пословним лидерима.

 Међутим, за разлику од СЕФ-а, јасно је да је реч о масонској организацији, која је, као што је већ поменуто, била у пореклу малтузијанског мита о пренасељености и радикалним програмима контроле рађања. Да би остварила своје циљеве, Рокфелерова ложа у Риму није оклевала да сеје страх међу становништвом, измишљајући податке и не презирући отворене лажи.

Тако је 1972. године Римски клуб објавио књигу „Границе раста“, која је требало да постане тачка полуге преко које би, према прорачунима „мудраца“, могао да се преврне цео свет. Према студији коју су финансирали Рокфелери и коју је спровела група системских инжењера са Технолошког института у Масачусетсу, свет ће завршити око 2070. ако се настави раст становништва (Медоус Д.Х. ет ал. тх  Границе раста // Извештај за пројекат Римског клупа о тешкоћама човечанства (Њујорк: Universe Books, 1972). У студији су аутори изјавили: „Не постоји други пут до опстанка“ осим радикалног смањења глобалне популације. Показало се да је „контрола становништва“ „једино могуће решење“ за дилему човечанства (Датон Е. Човечанство у пресудном моменту // Други извештај Римском клубу, Њујорк, 1974).

Римски клуб је искористио ово истраживање како би тврдио да се човечанство експоненцијално умножава и да се морају предузети драстични кораци да се заустави ова људска плима. Књига је издата уз велику помпу и продата је у невероватних 30 милиона примерака на 30 језика, неизбрисиво се урезала у светску свест.

Информације у оквиру „граница раста“ представљене су смело и без алтернативе. Већина људи није могла да посумња да ово није ништа друго до псеудонаучна превара, баш као Дарвинова теорија. Подаци су били непотпуни и понекад нетачни, а методологија је била мањкава.

Да би показали колико је истраживање било погрешно, други научници су користили иста правила као у „Границама раста“ да предвиде догађаје у свом изабраном веку (1870–1970), користећи само науку и технологију тог периода. Компјутер је предвидео да ће крај света доћи пре 1970. године, делом због неспособности друштва да се носи са огромним количинама коњског стајњака.

 Чини се да је реч „лукавост” синоним за термин „ватиканска политика”

Међутим, упркос отвореним лажима, идеје Римског клуба су, као што видимо, живе и здраве. Током свог говора на Форуму заједнице Лаудато Си у Верони, масонски вођа Алварез Переира је предвидљиво позвао на „Велико ресетовање“ за човечанство. Да би одговарао папином говору, генерални секретар римске ложе дао је све од себе да пожури „високи скуп“: „Ништа се није променило последњих година, док морамо брзо да променимо обрасце свести елита.

У свом најновијем чланку за Светски економски форум, Переира користи исту технику изазивања страха, тврдећи да је тренутни модел развоја неодржив. А у књизи коју је прошле године написао као коаутор под називом „Границе и даље: 50 година од граница раста“, он је поново тврдио да „постизање одрживог економског развоја захтева даље смањење наталитета“.

Још једну ажурирану верзију „Границе раста“ објавио је Римски клуб у облику књиге Јоргена Рандерса 2012. године под насловом 2052: Глобална прогноза за наредних четрдесет година («2052: A Global Forecast for the Next Forty Years»). Илустрације ради, дозволимо себи два цитата који живописно описују изгледе за две класе човечанства: „Живот грађана средње класе ће постајати све виртуелнији. Образовање, забава, путовања, друштвени медији биће унети у дом дигитално у три димензије, пуне боје, звука и мириса. Људи ће прихватити виртуелну реалност као замену за стварни свет – прави туризам, забаву уживо и образовање“. Сасвим препознатљиво.

А сада о „елитама“, и такође, мора се рећи, реално: „Глобална влада ће бити креирана по узору на већ постојеће централне банке, које делују у већини цивилизованих земаља света и доносе одлуке аутономно, без демократска интервенција држава. По угледу на Централну банку, створићемо „Глобалну централну климатску банку“, која ће бити овлашћена да самостално доноси одлуке о важним питањима у вези са регулисањем вађења минерала у свету.

  Да ли се сећате „новог система глобалног управљања за надгледање и контролу приступа енергији и ресурсима...“ о коме је папа говорио на конференцији у Верони? Па, то је апсолутно иста ствар, као копија. Демони су певали...

Да ли желите следеће саопштење? Док интернет не добије глобалну контролу и сви ресурси не буду отворени за све - читајте, проучавајте - идемо на званичну веб страницу Светског самита влада“ (WGS) и на главној страници читамо: „Одржаће се Самит светске владе 2024. под мотом „Формирање владе будућности“. Манифестација ће се одржати, да подсетим, од 12. до 14. фебруара.

Нешто раније најављена је годишња конклава глобалистичких елита Светског економског форума у ​​Давосу, која ће се одржати крајем овог месеца од 15. до 19. јануара и окупиће, како обећавају организатори, рекордан број ВИП учесници из целог света. У својој поруци СЕФ-у, папа светске масонерије је ту: са извученом сабљом благосиља своје верне тролове: „Све је већ речено, сада делујте! - то је поента." Коначно! Пре само 50 година то се није догодило. Да ли су заиста чекали „кључну фигуру“

Жречеви апокалипсе су већ поставили трибине у подножју планине Кармел, а у случају више силе помели су своје удобне бункере и напунили своје подморнице дизелом. О да, кажу да пет црвених крава узгојених у Масачусетсу за олтар Соломоновог храма имају рок трајања до 2024. године. Дакле, папа с правом заповеда: "цигел-цигел", спремност за оружје је број један...

 Укратко, сведоци смо још једног неуспеха шизофреничара. Али крв се у свету пролива, авај, не за забаву...

Превод и приређивање: „Борба за веру“

ttp://www.rv.ru/content.php3?id=14890

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 30 јануар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.