header image
Опасно: У мају ће бити потписан споразум којим СЗО постаје светска влада - карантин за непослушне Штампај Е-пошта
понедељак, 19 фебруар 2024

 ШЕФ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЈЕ НАЈАВИО ПОЧЕТАК „ОПЕРАЦИЈЕ X”, ИЛИ ПАР РЕЧ О КАКО СЕ РУСИЈА Увлачи У ГЛОБАЛНИ САНИТАРНИ КОНЦЕНТРАЦИЈСКИ ЛОГОР

Глобална кабала из Big Pharma форсира лансирање нове „пандемије X“ – тј. болест коју нико никада није видео и за коју још нису смислили ни име, али је вакцина већ спремна.

Пре неколико дана, на самиту Светских влада (World Government Summit (WGS) који се одржава у Дубаију, шеф СЗО Тедрос Гебрејесус поново је уплашио човечанство новом пандемијом и захтевао брзо увођење санитарног фашизма са контролом из једног (сопственог) центра потписивањем Споразума о пандемији и усвајање такозваних међународних медицинских и санитарних правила, као и захтева да се казне скептици – односно људи који се усуђују да сумњају у исправност курса СЗО.

РИА Катюша се придружује гласу разума оних научника, лекара и друштвених активиста који захтевају моментално повлачење из СЗО и забрана усвајања ММСП-а, иако би следио исти сценарио као што је учињено са легализацијом сексуалних перверзија МКБ-11. Поред тога, наши стручњаци су идентификовали главну везу глобалиста из медицине са руском владом, преко којег нам је Big Pharma „дала” смернице за промовисање ковидобесија, а који још увек не само да не сведочи истражитељима, већ заузима важну функцију у Роспотребнадзору и са те позиције Русију увлачи у санитарни концентрациони логор.

РИА Катјуша је говорила о Споразуму о пандемији и новом издању Међународних медицинско-санитарсних прописа (ММСП), које глобалисти намеравају да потпишу крајем маја ове године. Суштина докумената је веома једноставна: ово је алат за потпуну контролу над човечанством из једног центра под изговором „пандемије“ коју је прогласила СЗО. Само ако је Споразум о пандемији општији, декларативни акт који захтева ратификацију, онда су ММСП само упутства о којима нико не планира ни да расправља. Кључна разлика између новог издања ММСП и садашњих правила, издатих 2005. године, јесте у томе што постојећа правила имају природу препорука, док би нова требало да добију снагу наредбе чије непоштовање ће резултирати све могуће санкције.

Односно, ако сада, након што је СЗО прогласила неку врсту „пандемије“, Русија, чисто теоретски, можда неће следити неке од смерница СЗО (ово зависи од присуства или одсуства поштених и компетентних лекара и менаџера на власти), онда ако се ММСП усвоји, то ће у принципу бити немогуће. Чим Гебрејезусу и његовим мајсторима из Биг Фарма падне на памет да прогласе нову пандемију, Русија ће се једноставно наћи под спољном контролом неког „центра за интеракцију са СЗО“, који ће слати упутства за лечење, правила вакцинације и захтеви за праћење људи као што су QR кодов, итд. И Собјањиново ковидобесије са Голиково-Поповом, итд. изгледаће нам само као цвеће.

Недавно је, наиме, премијер Мишустин, под притиском снага безбедности, крајем јануара потписао указ о обустављању примене у Русији педерастичног међународног класификатора болести, 11. ревизије, легализујући тзв. „трансродних“ (у даљем тексту МКБ-11), расположење агената Биг Фарма нагло се погоршало. До сада су Русију сматрали својом баштином – и заиста, као што је показала ера ковидобесија, руска влада свих претходних деценија није ни покушавала да напусти глобални пројекат и стриктно је следила све препоруке СЗО. Истина, после покретања Специјалне војне операције, који би било исправније назвати грађанским ратом који је изазвао колективни Запад на територији бивше Украјинске ССР, Ковид је постао небитан. Али „ковид партија“—тј. чиновници који су зарадили од овог посла или једноставно запали у планетарну психозу нису сносили никакву одговорност, ниједан Гинцбург није оштећен – власти нису ни покушале да дају правну оцену одлукама које су тада донете, а бар да одбацити најотровније ковид - демоне. Дакле, Гебрејесус не треба да брине. Али и даље брине: уосталом, чак и теоретска могућност да Русију изгуби из канџи за њега је као срп на једном месту. Уосталом, Русија није Словачка, која је већ покушала да искочи из пакленог воза и одбије да учествује у „споразуму о пандемији“. Преседан краја ковида у вези са СВО је свеж и индикативан.

И тако је данас Гебрејесус, у оквиру свог говора на Светском самину влада (World Government Summit (WGS), који је отворен у Дубаију, који је боље назвати „самит светске владе“, рекао: „Остало је 15 недеља до усвајања ММСП-а .. Историја нас учи да је следећа пандемија – то је питање „када“, а не „ако“. Такође, шеф СЗО је покушао да манипулише страховима публике, рекавши да ће СЗО спасити човечанство од нове претње уз помоћ ММСП-а, али ту „срећу” ометају две тачке, „група питања о којима земље још увек нису постигле консензус” као и „многе лажи и теорије завере о споразуму: да је то моћ зграби Светска здравствена организација; да ће пренети суверенитет на СЗО; да ће дати СЗО моћ да наметне карантин или обавезне вакцинације земљама; да је то „напад на слободу“, о томе ко не дозвољава људима да путују; и о томе ко жели да контролише животе људи" /.../

Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 19 фебруар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.