header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Шта се крупно догађа? Принц Вилијам није одговорио на питање како је Кетрин
Шта се крупно догађа? Принц Вилијам није одговорио на питање како је Кетрин Штампај Е-пошта
четвртак, 07 март 2024

 Када су принца од Велса питали: „Вилијаме, како је Кетрин?“, није одговорио на питање.

Кејт неће учествовати на званичним краљевским догађајима до Ускрса након што је била подвргнута озбиљној операцији у јануару, а Кенсингтонска палата је прошле недеље инсистирала да јој је и даље "добро".

Није виђена ни на једном краљевском догађају откако је на Божић са Вилијамом и њиховом децом Џорџом, Шарлотом и Луисом присуствовала цркви у Сандрингему.

Прошлог уторка, Вилијам се повукао са парастоса за покојног краља Константина од Грчке у замку Виндзор због неодређене „личне ствари“.

У најновијој изјави о Кејт, портпарол краљевске породице је прошле недеље рекао: „Кенсингтонска палата је јасно ставила до знања временски оквир за принцезин опоравак у јануару и ми ћемо дати само значајна ажурирања. Ове смернице остају на снази.“

Прошлог месеца, Вилијам се захвалио јавности на „љубазним речима подршке“ када је говорио на догађају у Лондону поводом прославе Кејт и краљеве дијагнозе рака.

Вилијамове речи хвале на вечери прикупљања средстава ценили су они који су Кејт пожелели добро. Гостима је поручио: „Ово нам свима много значи.

Вилијам се привремено повукао са своје краљевске улоге како би се бавио бригом о њој и њиховој деци, али је прошле недеље провео догађаје у Рексаму и синагоги у Лондону.

Тачни детаљи принцезиног стања нису објављени, али је палата раније саопштила да није повезано са раком и да Кејт жели да њени лични медицински подаци остану поверљиви.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://vesiskitim.ru/2024/03/05/uiliam-

 + + +

Огласио се принц Вилијам

Иако је Кенсингтонска палата саопштила да ће се Кејт појавити у јавности тек након Ускрса, теоретичари завера не престају да износе своје мишљење али и најстрашније прогнозе.

Ових дана се на друштвеним мрежама али и на бројним светским порталима може прочитати свашта, и од тога да је принцеза донирала краљу бубрег, да је побегла из Палате, да се у тајности породила, да је њено стање много озбиљније него што се мисли. Дефинитивно се износе најгори детаљи, којима чак ни представници палате не успевају да стану на пут.

С обзиром на то да су се многи питали и зашто се принц Вилијам не оглашава, из палате је одјекнула вест о његовом ставу по пиотању свега.

Наиме, портпарол принца Вилијама огласио се за Пипл те рекао:

"Принц је усредсређен на свој рад, не на друштвене мреже."

Из реченог се може схватити да принц Вилијам не придаје значај разним причама.

Многи сматрају да је Вилијам на чудан начин одреаговао недавно када су га питали о супрузи, те бројни стручњаци не престају да упозоравају Палату да изда директније и детаљније саопштење.

Извор: "Б92"

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 07 март 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.