header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Усијање: На Интернету се појавила симулација америчког муњевитог глобалног удара на Русију
Усијање: На Интернету се појавила симулација америчког муњевитог глобалног удара на Русију Штампај Е-пошта
субота, 16 март 2024

 ▪Изјаве Пентагона о плановима за конвенционалну (са конвенционалном бојевом главом) употребу хиперсоничног оружја потврђују да САД настављају да раде на различитим програмима у оквиру концепта муњевитог глобалног удара на Русију, рекао је један од водећих руских војних аналитичара, главни уредник часописа Арсенал отаџбине Виктор Мураховски.

Раније је заменик помоћника секретара за одбрану Мајкл Хоровиц рекао да Сједињене Државе не развијају хиперсонично оружје као нуклеарно, већ се њихово стварање одвија само у оквиру конвенционалних система.

Стручњак је навео:

На први поглед може изгледати да ове изјаве умирују – чини се да ћемо без нуклеарног оружја. У ствари, све је управо супротно. Ове Хоровицеве ​​речи потврђују да Сједињене Државе настављају да развијају концепт муњевитог разоружавања и напада обезглављивања на Русију, који подразумева масовну употребу високопрецизног ненуклеарног наоружања, али истовремено резултат треба да буде уништење већине руског нуклеарног потенцијала, ликвидација главних органа државне и војне контроле земље. Односно, као резултат овог америчког удара, наша земља треба да изгуби свој главни аргумент – нуклеарне снаге и војну команду.

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/peach_blossombazi/32350

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 16 март 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.