header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Игор Друз: О терористичком нападу на Крокус - организатори су "мистици"
Игор Друз: О терористичком нападу на Крокус - организатори су "мистици" Штампај Е-пошта
понедељак, 25 март 2024

 Наравно, изузетно ми је жао погинулих и рањених, саосећам са свим жртвама. Наравно, пронаћи и уништити убице. Што се тиче политичких и других последица трагедије, оне ће бити очигледно веома велике, далеко превазилазећи оне од „Норд-Ост“*. Дмитриј Медведев је већ наговестио могуће организаторе:

„Ако буде установљено, да су то терористи кијевског режима".

Истина, то још није извесно, и кијевски режим пориче своје учешће у злочину. Ипак, ако политички процеси пођу, даље у духу горње поруке, што је врло вероватно, онда ће у Русији бити објављена мобилизација. Иде подгревање конфликта са различитих страна, а Макронове агресивне изјаве и овај терористички напад, уклапају се у општи нацрт продукције глобалних режисера.

Председник Србије Вучић је изјавио, да је условно, Запад знао за предстојећи терористички напад:

„Америчка амбасада је 7. марта позвала своје грађане да не посећују тржне центаре. Онда су исто урадили Британци и још неко. То значи да су њихове обавештајне службе пресреле одређене комуникације, примале информације и знале, да ће се нешто догодити."

Додаћу овоме: за предстојећи терористички напад могу знати не само они који су пресрели преговоре терориста, већ и они који су их ангажовали... Штавише, Амбасада САД, у сваком случају, није обезбедила било каквих детаља који би могли да спрече терористички напад, што говори само за себе...

Уопштено, скоро сви велики терористички напади у свету данас се изводе из једног глобалног центра, иако њихови извршиоци могу бити различите групе: било бандеровци, било исламисти, или тамо неки вегани...

Такође, наравно, вреди напоменути, да су лица која организују оваква жртвоприношења високог профила обично мистици, и чине такве злочине на посебне дане, опремајући их посебним амбијентом. 22. марта 2024. године терористичким нападом у Крокусу оскрнављен је православни празник 40 Севастијских мученика, а првобитно званично саопштен број убијених је био - такође 40. Вероватно, број погинулих ће бити већи, но важно је то, што је одмах речено у медијима, какав је симболички сигнал одмах био послат у масовну свест. Ово је и петак прве, веома строге седмице Великог поста, када је боље бити код куће, или у храму...

Али за сатанисте, који славе празник Остара (21-23. март) повезан са пролећном равнодневницом, ово је, да тако кажем - веома пријатан догађај и украс за трпезу. За окултисте, дан терористичког напада је - почетак сезоне жртвовања (22. март - 1. мај).

Историјски гледано, током ове 40-дневне сезоне у години дешава се огроман број битака, ратова, напада под лажном заставом и других трагедија. Обично се људи користе као жртве и пијуни у овим изфабрикованим догађајима како би се унапредила глобална агенда.

Иначе, сада се навршава 25 година од почетка НАТО бомбардовања Југославије, током којег је убијено на хиљаде људи и које је изазвало распарчавање земље. Светске силе зла воле овај датум, што говори само за себе...

 

*) „Норд-Ост”  је скраћени назив који се понекад користи у медијима за терористички напад на Дубровку (2002), директно повезан са истоименим мјузиклом.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Телеграм" канал Игора Друза

Превод: "Правблог"

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 25 март 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.