header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Александар Вознесењски: Такав дегенерик никада није био на трону Руске Цркве
Александар Вознесењски: Такав дегенерик никада није био на трону Руске Цркве Штампај Е-пошта
недеља, 31 март 2024

 Историја постаје све срамотнија за Патријаршију и за екуменисту у белој пани: у читавој историји Руске Православне Цркве никада није било такве срамоте.

Кирил је, прогонећи митрополита Леонида због теме односа према католицима, очигледно довео до тога да је пензионисани митрополит Руске Цркве приморан да иде да зарађује како би прехранио себе и своју мајку јер... противно Уставу Руске Православне Цркве, побеснели званичници су га лишили издржавања.

Такво безакоње и срамота какву чине Кирил и његова опседнута екипа екуменистичких издајника, још се никада није догодила у историји Руске Православне Цркве. Заиста, он је ушао у историју не само као издајник Цркве, који је, да би угодио јеретицима, наредио да се престану називати јеретицима и први пут после 1000 година одржао састанак са поглаваром јеретичке структуре под називом Католичке цркве, али и довео структуру до потпуног пропадања: медиокритети и издајници су на челу Одељења (мисли се на Одељења Московске патријаршије - нап. "Борба за веру"), сама Одељења не раде, већ само имитирају рад, читав низ проблема са свештенством (прво су из нарукополагали, а сада им скидају чинове и налево и надесно), а сада су довели и до тога да је владика који је безаконо подвргнут репресији, јер је говорио против католика, принуђен да негде зарађује за живот јер је безакоње у Патријаршији достигло такве висине да већ јавно пљују на Устав Руске Православне Цркве и једноставно се отворено ругајући онима који не желе да играју са њима у екуменистичком сабату.

Већ ћутим о томе да је овај тим дебила и издајника-екумениста не само наставио да уништава гомилу територија Руске Православне Цркве, већ и за време Кирилске Патријаршије, према статистици, милиони људи су једноставно напустили Цркву, гледајући какав су неред он и његови идиоти завели у Цркви.

Владавина Кирила је срамота, која се у најбољем случају може схватити као казна за вернике од Бога, јер такав дегенерик никада није био на патријарашком трону Руске Цркве. Можда не постоји област у Цркви коју он не би покварио својом "премудром" владавином.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/alex_voznesensky/20757

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 01 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.