header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Александар Вознесењски: У Цркви је екуменизам процветао у пуном цвату
Александар Вознесењски: У Цркви је екуменизам процветао у пуном цвату Штампај Е-пошта
четвртак, 04 април 2024

 Колеге, верујем да ће непријатељи то сигурно искористити. Не знам за Хризме, али лично сам уморан од чињенице да смо деценијама затварали очи како патријарх Кирил, Алфејев, Балашов и друге личности катастрофално уништавају Цркву а притом не можете чак им и рећи било шта, јер ти кажу „па, разумеш ли да критикујући патријарха, наводиш воду на воденицу својим непријатељима?“

И тако су ћутали много година. У Цркви је екуменизам процветао у пуном цвату, ОВСЦ и Кирил су изгубили све своје обале и врше репресију над сваким ко се усуђује да критикује католике (пример вам је митрополит Леонид), у Цркви неки процеси одвијају се на сталној основи која је туђа хришћанству, када уместо јеванђелских вредности, патријарх промовише „традиционалне вредности“.

Бројни канали пишу да чак и католички бискупи протестују код папе због документа који одобрава благослов истополних парова, али ми и даље ћутимо јер патријарх лудо воли католичке јеретике. Сталне мутне шеме и договори са непријатељима Цркве. И све време морате да ћутите, иначе ће вас непријатељи искористити. Докле?

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 06 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.