header image
О обнови Соломоновог храма и зацарењу Антихриста Штампај Е-пошта
уторак, 09 април 2024
          Нико нас и не призива да се бојимо јудејских припремних ритуала за грађење Трећег храма и чак за зацарење антихриста.

Поента је у томе, да управо сада цео амерички и западни протестантски свет посматра овај процес са срцем које губи дах*, у пуном уверењу, да све, што Јевреји чине Сам Господ благосиља.

Они поричу то, да је хришћанска Црква постала Израиљ после тога, што су Јевреји, разапевши Машиаха, изгубили према Спаситељевом пророчанству и Храм, и Свети град и своју изабраност.

Сходно томе, милиони (додуше погрешно, али) верујућих људи су у потпуном слепилу и прихватиће Антихриста просто зато, што ће га Израел крунисати.

У традиционалних католика је остало мало више „имунитета“ против јудеофилије, али ако папа не каже ништа против Трећег храма, онда ће сви бити приморани да погну главе и прихвате печат јеврејског машиаха.

Испада, да у условно хришћанском свету само помесне православне Цркве могу да кажу свету ко ће заправо бити крунисан у храму, који ће се сада градити у Израелу.

И с тим у вези, да ли је нормално, да ми тихо посматрамо, изградњу места које се нарочито помиње у нашим пророчанствима, као „мрзост опустошења“, у коме ће седети онај, који ће саблазнизи цео свет и довести га до погибељи?

Да ли је ово заиста толико споредно питање за есхатологију, за Русију и за Цркву, да ми можемо да правимо свакакве преносе [емисије] о посту, о свећама, о томе како правилно палити кандила, а о томе, шта се све спрема у финалу, не сматрамо потребним да говоримо...

...страх ради јудејског.

На крају крајева, цео свет се веома активно спрема да изађе на глобалну сцену, на „челно место“ главног Христовог непријатеља, коме ће бити допуштено да „куша чак и изабране“.

Наша Црква је дужна да о томе говори, али ми све одлажемо и одлажемо важне разговоре, из „потпуно разумљивих геополитичких разлога“.

Зато неће успети без Илије и Еноха. Када заћуте они, који су дужни да „вичу са кровова“, почеће да говоре васкрсли из мртвих и потпуно политички некоректни пророци.

Испоставља се, да је о нашем садашњем ћутању Господ исто знао. Много пре, него што смо постали овакви.

*) замирање срца, срчана инсуфицијенција

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Политправ"

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 09 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.