header image
Из обраћања Елпидофора на прослави грчке независности у Белој кући, 4. априла 2024. у Белој кући Штампај Е-пошта
среда, 10 април 2024

 Бајдену (https://youtu.be/), заговорнику чедоморства, LGBTQ+ тоталитаризма, ономе који је католички ускрс прогласио за  "Трансродни дан" (https://t.me/pravblogs/1570) - фанариоти од срца:

"ти си много више од нашег вољеног пријатеља"

"Ви настављате да будете водећи заговорник ствари наше украјинске браће и сестара. (...) Ви настављате да стојите уз Украјину и за вашу нераскидиву и непоколебљиву подршку, заиста смо вам веома захвални." [Више га тангира Украјина него Грчка]

"вас [наш, грчки] најдужи вођа у историји [мисли на његово столовање на Фанару], Његова Светост Васељенски Патријарх Вартоломеј, рачуна, господине председниче, за вољеног пријатеља – захваљујемо вам на непоколебљивој подршци чистог духовна мисија наше Васељенске Патријаршије."

"Ми смо на вашој страни, господине председниче, као што сте и ви на страни демократије и слободе.

Нека вас Бог благослови, господине председниче, заједно са Првом дамом, вашом породицом и оружаним снагама наше нације, здрављем, дугим животом, Његовом трајном милошћу и Његовом непобедивом снагом."

Српски коментар:

Овакво изливање емоција не долази од фанариотског користољубља. Актери се крећу у тамним коридорима моћи. На тим коридорима, фанариоти су одавно постали секта, у формалним оквирима Православља. 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Извор: "Правблог"

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.