header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Уредништво: Рафаило Бољевић - упропраститељ народа и хулитељ вере (видео)
Уредништво: Рафаило Бољевић - упропраститељ народа и хулитељ вере (видео) Штампај Е-пошта
четвртак, 11 април 2024
         Просто нам је страшно кад видимо, да још увек има неких, који нагињу правоверју, да слушају калуђења Рафаила Бољевића и нису убеђени да је он новотарац и вук у јагњећој кожи. Ми смо то доказали још пре осам година (овде:овде:, овде:) , али ево и један његов нови снимак.

Човек полуписмен, али лукав, театрално глуми учењака и подвижника и, - имеђу осталог, - лаже народ да је Црква благословила да може да се једе месо, па да се причести.

Лукаво поставља питање: „У чему је тајна меса?“ (па не сме да се причести после једења меса) – Није тајна у месу, безбожниче, тајна је у Светом Причешћу! То је Тајна над Тајнама, а њој се не приступа без ЦРКВОМ ПРОПИСАНЕ ПРИПРЕМЕ: постом, молитвом, исповешћу, давањем милостиње.

Чешите ви, новотарци - безбожници, народ по ушима, али слепац не може водити слепца, а да оба не падну у јаму! То су речи Христове! Даћете Богу одговор за сваку душу коју сте завели са пута спасења!

     

    

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 11 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.