header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Почео Трећи светски рат за Трећи храм?
Почео Трећи светски рат за Трећи храм? Штампај Е-пошта
субота, 13 април 2024

 На Блиском истоку ситуација постаје све напетија. Свим израелским политичарима је наређено да остану у земљи и откажу сва путовања у иностранство. Амерички председник Бајден прекинуо је свој викенд и одржаће састанак о Блиском истоку у Белој кући.

Постоји велика вероватноћа да ће Иран започети напад рано у недељу, рекао је амерички званичник за Ал Џазиру. Међутим, постоје докази да је Израел спреман за превентивни удар. Израелски премијер Бењамин Нетањаху спрема се за састанак у командном центру у бункеру у близини Тел Авива. Према Flightradar24, израелски «борт № 1» (такозвани авион „судњег дана“ – нап. „Борба за веру“) полетео је из Тел Авива.

Велики прекиди ГПС система пријављени су у Ираку, Јордану, Кувајту, Сирији и Либану, што утиче на ваздушни саобраћај. Јордан је једноставно затворио небо за све летове.

Све снаге израелске авијације су у приправности, десетине летелица су на небу, а у току је координација са САД.

Превод: „Борба за веру“

Извор: „Царград“

Последњи пут ажурирано ( субота, 13 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 49 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.