header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow KLA TV: Међународни позив за буђење: СЗО планира подмукли државни удар у 194 земље!
KLA TV: Међународни позив за буђење: СЗО планира подмукли државни удар у 194 земље! Штампај Е-пошта
среда, 17 април 2024
            Највећи удар свих времена је изнет на видело кроз текст актуелних докумената СЗО: Црно на бело, ова документација открива тајне текстове споразума СЗО! Као скалпелом, СЗО скида суверенитет држава чланица и даје себи моћ! Међународни позив за узбуну показује како можете сада да разнесете планове!

Тедрос не поштује прописе и стога није поуздан!

Провера чињеница1: Суверенитет држава чланица

Здравствене мере предузете на основу ових прописа, [...] морају одмах да покрену и заврше све државе уговорнице (ИХР, чл.42).

Никада један човек не би требало да има таква овлашћења над животима и телима милијарди људи у 194 државе чланице СЗО!

Пословни модел СЗО

Гигантске финансијске трансакције које морају да плате порески обвезници одливају се у сиромашније земље и на крају завршавају у џеповима Биг Пхарма и приватних инвеститора.

Ово открива колико су СЗО и њени финансијски јаки профитери подмукло припремали државни удар у 194 земље у позадини!

Делегати из 194 земље чланице ће гласати о новом споразуму о пандемији и фундаменталној реформи постојећих међународних здравствених прописа на Генералној скупштини СЗО у Женеви од 27. маја 2024. до 1. јуна 2024. године. кратко: ИГВ У члану 55 ИХР-а, Тедрос се обавезује да ће свим државама чланицама саопштити текст сваког предложеног амандмана најмање четири месеца пре гласања. Ово се још није догодило од марта 2024. године, Тедрос се не придржава прописа и стога није поуздан!

Наше данашње истраживање кла.тв, које су подржали међународни стручњаци, стога може само да испита тренутне нацрте два документа о којима се још увек расправља. За ово истраживање, осврћемо се на Немачку – једну од 194 државе чланице:

У четвртак, 22. фебруара 2024. године, у немачком Бундестагу је представљен предлог посланичке групе ЦДУ/ЦСУ. ЦДУ/ЦСУ је највећа опозициона фракција. Она је формулисала различите захтеве за овај споразум СЗО о пандемији. Ови захтеви су упоређени у доњој провери чињеница са текстовима нацрта уговора за два споразума.

Провера чињеница 1: Суверенитет држава чланица

Захтеви ЦДУ/ЦСУ:: Штавише, мора се обезбедити да је примена споразума у складу са националним здравственим политикама држава чланица и да права националног суверенитета остану у потпуности нетакнута.

Формулација актуелног нацрта СЗО

Чињеница 1: Одломак у којем се наводи да се ставови релевантне државе уговорнице морају узети у обзир брише се из члана 10.4 новог ИХР-а!

Чињеница 2: Реч необавезујућа се брише неколико пута у члану 1.1 новог ИХР-а! Државе потписнице признају СЗО као водеће и координирајуће органе за међународни одговор јавног здравља на међународне здравствене ванредне ситуације и обавезују се да ће пратити препоруке СЗО у свом међународном одговору на јавно здравље (ИГВ, 13А – 1).

Чињеница 3: Новим чланом 13А – 1, 194 државе чланице СЕ ОБАВЕЗУЈУ да ће СЛЕДИТИ препоруке СЗО! Ови диктаторски нацрти уговора су скандалозни и разоткривају праве намере СЗО! СЗО није организација од поверења – чак и ако би ослабила нацрте у последњем тренутку због све већег међународног притиска!

Оцена: СЗО кастрира државе чланице као скалпелом! Изостављањем или додавањем појединачних речи, она уклања њихов суверенитет и оснажује себе! Досадашње необавезујуће препоруке ће сада постати обавезна упутства за поступање по међународном праву!

Провера чињеница 2: Проглашење случаја пандемије ЦДУ/ЦСУ захтева:

Такође остаје нејасно да ли ће генералном директору СЗО бити дозвољено да проглашава пандемију у будућности, док он тренутно може да прогласи само ванредну здравствену ситуацију од међународног значаја која је повезана са строгим критеријумима.

Формулација актуелног нацрта СЗО: Тедрос може да створи глобалну здравствену ванредну ситуацију са нпр.:

- људски грип заснован на новом подтипу (ИГВ, АНЕКС2) илиr

- Инфекције код којих се не може искључити пренос са човека на човека (ИГВ, АНЕКС2) или чак повезане са животном средином:

- Стране признају да еколошки, климатски, социо-економски и антропогени фактори повећавају ризик од пандемија (Споразум о пандемији 4.5).

Чињеница 1: Ни споразум о пандемији ни ИГВ нису поставили јасне, недвосмислене стандарде за проглашење пандемије који би могли зауставити самовољу.

Чињеница 2: Према новом члану 12, став 5 и став 1 ИХР-а, генерални директор Тедрос може чак и да проглашава пандемију у будућности! Процена: Измена ИХР-а и Уговора о пандемији даје генералном секретару царте бланцхе да прогласи пандемију, која није везана ни за какве мерљиве критеријуме!

Провера чињеница 3: Моћ СЗО у случају пандемије

Захтев ЦДУ/ЦСУ:

СЗО мора постати способнија да делује путем споразума о пандемији, при чему су њене овласти јасно разграничене и централна улога држава чланица и права грађани су наравно заштићени.

Формулација тренутног нацрта СЗО

Ако је међународна ванредна ситуација у јавном здравству одређена у складу са чланом 12 […], генерални директор издаје привремене препоруке (ИХР, члан 15.1) Здравствене мере предузете на основу ових прописа морају одмах бити покренуте и завршене од стране свих држава уговорница. (ИГВ, чл. 42).

Чињеница 1: Проглашавањем пандемије, генерални секретар СЗО добија власт.

Процена: У случају пандемије, оба споразума СЗО не предвиђају јасно разграничење овлашћења генералног директора Тедроса! Никада један човек не би требало да има такву моћ над животима и удовима милијарди људи у 194 државе чланице СЗО!

Провера чињеница 4: Потреба за широком јавном дебатом

Захтев ЦДУ/ЦСУ:

Подносиоци захтева наглашавају потребу за широком јавном дебатом о циљевима и садржају споразума о пандемији, укључујући науку, бизнис, цивилно друштво и парламенте.

Формулација актуелног нацрта СЗО

е. Да предузме мере против дезинформација и дезинформација (НОВО: ИХР, члан 7е).

Чињеница 1: Потребна широка јавна дебата може се спречити сузбијањем такозваних дезинформација од стране СЗО.

Чињеница 2: Споразум о пандемији може ступити на снагу само ако 2/3 већина делегата у Генералној скупштини СЗО одобри споразум. Сва 194 парламента држава чланица тада морају расправљати о споразуму о пандемији и усвојити га већином. Међутим, далекосежне измене ИХР-а се већ сматрају прихваћеним ако се с тим сложи проста већина делегата. Према ИХР, члан 55.3, овде није потребно одобрење од стране националних парламената. Још увек је могућ само изричити приговор у року од десет месеци од гласања. Овде се подрива парламентарна демократија држава чланица.

Евалуација: СЗО никада не сме добити монопол на информације и истину о такозваним дезинформацијама, јер се управо ту завршава обавезна јавна расправа, а тиме и наша демократија! Провера чињеница открива да се најозбиљнија самоовлашћења СЗО крију у прилагођавању ИХР-а. Стога је очигледно да СЗО и њен генерални директор Тедрос желе да постигну масовно проширење својих овлашћења заобилазећи парламентарну демократију. Потпуни закључак провере чињеница: ЦДУ/ЦСУ или све демократске странке у свим државама чланицама никада не могу пристати на овај нацрт због ових неиспуњених захтева!

Пословни модел СЗО

СЗО се финансира само до максимално 20% из доприноса држава чланица. СЗО остварује преко 80% свог прихода од наменских донација трећих страна. Бил Гејтс је посебно подржао СЗО са преко 1,3 милијарде евра преко своје фондације Бил & Мелинда Гејтс и свог савеза за вакцинацију Гави. Још један проницљив аспект у вези са овим пословним моделом може се видети у ИГВ-у у Анексу 1:

Државе потписнице које су развијене земље дужне су да обезбеде финансијску и технолошку помоћ државама чланицама које су земље у развоју како би обезбедиле најсавременије објекте у тим земљама у развоју…. (ИГВ, АНЕКС 1.1). Чињеница да СЗО жели да повећа свој буџет са садашњих приближно 3,5 милијарди долара годишње на најмање 31 милијарду долара и да добије 100 милијарди долара доприноса од богатијих земаља за хитне случајеве пандемије показује нову димензију пословног модела СЗО:

Гигантске финансијске трансакције које морају да плате порески обвезници одливају се у сиромашније земље и на крају завршавају у џеповима Биг Пхарма и приватних инвеститора.

Злочиначка прошлост генералног секретара СЗО Тедроса Адханома Гебрејезуса

Тедрос је искористио терористичку организацију Тиграјан Народноослободилачки фронт - скраћено ТПЛФ - за свој политички успон на позицију министра спољних послова Етиопије. Документарац о Тедросу доноси нова открића о Тедросовој криминалној прошлости.

САЖЕТАК

Провера чињеница из Немачке открила је драматичан несклад између захтева политичара и текстова планираних споразума. Чини се да је споразум о пандемији само изговор за одвраћање пажње од вешто скривених антиуставних параграфа ИХР-а. Ово показује колико су СЗО и њени финансијски јаки профитери подмукло спремали државни удар иза кулиса у 194 земље! Овим лажљивим приступом наши изабраници се обмањују јер се не тражи њихова сагласност на клаузуле ИХР-а и тиме им се одузима глас! Зато наши углавном неупућени представници сада зависе од помоћи народа.

Међународни позив за буђење за 194 земље!

Поштовани гледаоци Слобода грађана у 194 државе чланице је у великој опасности! Зато вам данас шаљемо међународни позив за буђење на бројним језицима. Постаните активни и пробудите одговорне у својој земљи, посебно оне који представљају ваш регион, а тиме и вас лично у парламенту! Обавестите их о тачном тексту споразума. Текст програма достављамо вам на нашој оригиналној страници ввв.кла.тв испод овог програма. Овде ћете наћи тачне текстове које смо документовали у овом посту.

Подржите наш алармантни позив за буђење тако што ћете проследити ову објаву што већем броју својих пријатеља и познаника користећи везу приказану САДА! Ову алармантну документацију можете пронаћи и на нашим друштвеним каналима за даљу дистрибуцију. На овај начин можете активно помоћи да се заустави свако потискивање виталних информација. Такође можете користити ВхатсАпп за ово!

Објавите наш позив за буђење на друштвеним платформама као што су Фацебоок или тикток! Сви људи ове 194 нације чине једну велику људску породицу. Заједничка жеља за слободом ових људи ће победити сваки покушај угњетавања!

Хвала на доприносу!

Извор: http://www.kla.tv/28742

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 17 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 69 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.