header image
KLA TV: Генетски инжењеринг помоћу технологије „вакцине“ засноване на мРНА на људима! Штампај Е-пошта
петак, 19 април 2024
         [Теасер] Да ли су људи вакцинисани мРНА технологијом „вакцине“ генетски модификовани организми? Зашто се ова вакцина може проширити у мајчино млеко? И зашто контаминација ДНК ових вакцина може довести до нових врста рака или турбо карцинома?

Останите са нама и сазнајте у овој емисији зашто је технологија "вакцине" заснована на мРНК опасна за људе!

[Модерација] У 2019. години, нова технологија вакцине је први пут коришћена на људима као део пандемије короне, технологија мРНА вакцине. Већ тада су лекари упозоравали да ће ова нова технологија бити коришћена као теренски тест на целом човечанству, а да претходно нису спроведене озбиљне научне студије о њеним последицама!

 Данас, скоро четири године након увођења ове технологије вакцине, скоро сви страхови о последицама ове технологије засноване на мРНА су се нажалост обистинили. Молекуларни биолог проф. др Клаус Стегер и проф. др Александра Хенрион-Цауде, специјалиста за РНК и епигенетику, [покажите = поље биологије о активирању гена помоћу ензима] имају најновије резултате истраживања о технологији вакцине засноване на мРНА, сажете у летак. Наслов је: Технологија „вакцине“ заснована на мРНА: Игра је готова!

Пре него што вам ово укратко сумирамо, неколико терминолошких објашњења. Вакцинација мРНА корона се више не назива вакцинацијом, већ као технологија вакцине заснована на модРНА која се користи код људи. модРНА јер је вештачки произведена иРНК која се не може поредити са људском мРНК у телу.

 Биолог проф др Улрике Кемерер сматра да вакцинацију против короне не треба називати вакцинацијом. гђица др. Кемерер је у интервјуу рекао следеће:

[Спеакинг воице] "То није вакцина у том смислу, то је генетски инжењеринг. Није ни то генска терапија, јер ништа не лечи, већ је генетски инжењеринг. То је примена генетског инжењеринга. Док се са правом вакцином убризгава или убијени патоген или структура, односно протеин патогена, ја имам дефинисану количину која се више не може репродуковати у телу и која ће се у једном тренутку разградити. Онда све што преостаје је имуни одговор. Али сада присиљавам људске ћелије да се понашају као ове бактерије у ферменту. То значи да прво морају да произведу праве вакцине. И не знам колико је овај процес ефикасан, колико траје, можда цео живот. И да ли ово ради свој пут у ћелијско језгро. ТТо значи да је свако ко прими ове ињекције, укључујући и будуће вакцине, недобровољно генетски модификован организам."

Резултати студија су укратко сумирани у наставку.

Технологија мРНА у облику вакцина може изазвати следеће код људи:

Хронична упала у сваком органу у телу, нпр. запаљење срчаног мишића и перикарда. МодРНА се може интегрисати у ДНК људских ћелија. Ако се то дешава у мушким или женским заметним ћелијама, геном [= генетски материјал] будућих генерација се мења.

Технологија модРНА вакцине или уградња модРНА у сопствене ћелије тела може довести до нових врста рака, а код људи који већ имају рак, до турбо карцинома! Кла.ТВ затим сумира неке тачке из летка и репродукује их у скраћеном облику. Цео летак на немачком и енглеском можете пронаћи у плавом пољу испод.

1. Ово вам је речено:

„То је вакцина“, али то није истина. То није "вакцина" јер испуњава све критеријуме генетски модификованог производа. Садржи синтетички произведену модификовану мРНА, модРНА, која је упакована у липидне наночестице које транспортују модРНА у наше ћелије.

2. Ово вам је речено: "То је мРНА", али то није истина. То није мРНА, већ модификована мРНА, модРНА. Ова синтетички произведена модРНА опонаша природну мРНА, али има потпуно другачија својства:

За разлику од природне мРНК, која се брзо разграђује, модРНА из "вакцина" Цовид-19 је откривена у крви до 28 дана, а у ткиву до осам недеља. Показало се да шиљасти протеин формиран убризганом модРНА циркулише у крви до шест месеци. ДНК се појављује и у вакцинама и то је потпуно неочекивано. У серијама вакцина пронађене су велике количине контаминације ДНК, чији су ефекти забрињавајући на основу наших тренутних научних сазнања. Они могу представљати измењену регулацију гена [= контрола активности гена] и ризик интеграције у наш геном [= генетски материјал].

3. Ово вам је речено: „Вакцина остаје у мишићима“, али то није тачно. „Вакцина“ никада није била намењена да остане у мишићима, већ да уђе у крвоток, лимфне чворове, па чак и мајчино млеко.

 Липидне наночестице које садрже модРНА не остају у крвотоку, за разлику од честица конвенционалних вакцина. Уместо тога, они у принципу могу да продру у сваку ћелију нашег тела, укључујући виталне органе као што су срце, мозак, јетра, бубрези, плућа, слезина, стомак, јајници и тестиси.

Липидне наночестице имају јак инфламаторни ефекат и токсичне су. Поновљене ињекције стога повећавају оштећење наших ћелија и чак могу довести до преране ћелијске смрти.

Уобичајене, озбиљне нуспојаве укључују миокардитис и перикардитис, односно запаљење срца, посебно код млађих људи. Упала је вероватно резултат аутоимуног напада на ћелије у срцу које су преузеле убризгане честице и експримирале шиљасти протеин [=прикажи на површини ћелије].

5. Ово је оно што вам је речено: „мРНА се не може интегрисати у ДНК“, али то није тачно.

МодРНА из "вакцине" може да се интегрише у ДНК јер је њен делимичан низ пронађен у крвним ћелијама пацијената.

 Контаминација ДНК пронађена у ињекцијама модРНА из БиоНТецх/Пфизер садржи секвенцу мајмунског вируса која се састоји од секвенце промотора вируса мајмуна 40 (СВ40) [= компонента гена која регулише његово формирање]. Познато је да ово промовише транспорт ДНК у ћелијско језгро. Ово повећава ризик од интеграције ове стране ДНК у геном [= генетски материјал] наших ћелија, са непредвидивим последицама.

Ако се један од ових догађаја догоди у мушким или женским заметним ћелијама укљученим у оплодњу, то ће такође променити људски геном потомства. Свака геномска интеграција секвенце изведене из "вакцине" вероватно ће довести до експресије [=формирања] страног гена и аберантне регулације гена. Ово последње може довести до активације онкогена [= ген рака] или до инактивације гена супресора тумора [= гена у геному ћелије који кодирају протеине који спречавају рак], а оба промовишу рак. Овај ризик је додатно повећан имуносупресијом примећеном код многих „вакцинисаних“ људи, што имплицира [= резултира] неадекватном одбраном имунитета против туморских ћелија. Резултат може бити "турбо рак".

Поштовани, резултати научног истраживања о технологији мРНА вакцине садржани у летку доступни су широм света и могу им се приступити на Интернету. Али регулаторни органи и мејнстрим медији нису спремни да се баве овим! Стога, користите контакте у свом личном окружењу и ширите ово упозорење о технологији вакцине заснованој на мРНК што је шире могуће!

Извор: https://www.kla.tv/28812

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 19 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.