header image
Иво Сасек, оснивач KLA TV: 12 случајева заташкавања Штампај Е-пошта
понедељак, 22 април 2024

 Алармисти у паници

Почетком 1970-их, као млад шегрт, могао сам да будем сведок како су сви стручњаци у нашој великој гаражи – а били су заиста тешки професионалци – неколико пута демонтирали исти мотор и још увек нису могли да га натерају да ради.

Када нису знали шта да раде, пришао је шегрт и рекао преко глава исцрпљених специјалиста, помало досадно: Има ли ова ствар уопште горива у резервоару? И видите, колико год ово питање било непријатно и болно, ипак је дошло до сржи проблема.

Овај догађај ме и данас прогања – зашто? Зато што је то за мене постало симбол за одређене нерешиве светске проблеме и узрок им погађа право у срце. Проблем, који је у то време био нерешив, био је укорењен управо тамо где се најмање мислило да је могуће.

И видите, када су у питању наши светски проблеми, то изгледа потпуно исто.

Чак и најпознатије вође и стручњаци, без обзира на жанр, увек претпостављају да наши гигантски светски проблеми никада не могу бити резултат циљане, глобалне завере. Они су тако крути и фиксирани на ову дијагнозу јер је ова тема одавно искључена. Али шта ако је шегрт који је дошао – у погледу блокираног светског мотора, на пример аматер, слободни просветитељ – ипак у праву? Шта ако су се завереници управо увукли? Шта ако су они сами од самог почетка били ауторитет за проверу, који је узео откривена документа завере у своје руке и дао све јасно?

Као што смо доказали у бројним документарцима Кла.ТВ, заправо постоји светска мрежа сатанистички оријентисаних ложа које су све актуелне кризе подстицале из заседе. Они увек раде управо супротно од онога што обећавају и о чему се диве. Преварена глобална заједница може да уклони ову банду завереника са свих светских полуга контроле само ако прво препозна ове преваранте и позове их назад. Да су сви наши заиста велики тренутни светски проблеми заправо подстакнути, знате? Завера! Сада поново постројавам неколико оваквих одељења за геноцид – њих дванаест – да бих их посматрао у њиховим махнитим напорима, како уништавају експлозивне доказе да би спречили било какво откривање геноцида које су починили и друге ствари. Ово тачно показује у шта су ове тајне групе умешане.

Случај 1: Кинеска влада је, на пример, управо наредила уништавање свих података о ЦОВИД-19 у свом здравственом систему широм земље, наводи Epoch Times и сведок из прве руке.

 Ово има за циљ да уништи све инкриминишуће доказе: Као, на пример, да је пандемију изазвао биоинжењеринг.

Али и све информације о целом процесу контроле епидемије и евиденције о вакцинацији. Ово је циљ Комунистичке партије Кине, да избрише КОВИД поглавље из кинеске историје.

Други случај заташкавања: Погледајмо шта је, на пример, управо открила независна комисија за [истрагу] короне у оближњем Бранденбургу.

 Зато што су и тамо хиљаде досијеа о вакцинацији – читаве планине досијеа – нестале без трага и власти то не желе да потврде.

Трећи случај заташкавања: Прикривању нежељених ефеката вакцинације бекством у такозвани Лонг Ковид сада ће доћи крај.

Зато што је сада коначно доказано да Лонг Ковид уопште не постоји. Али сада се људи, наравно, све више фокусирају на неоспорне нежељене ефекте вакцинације.

А сада четврти случај заташкавања:

Као што сте вероватно приметили, Suddeutsche Zeitung, централни орган црвено-зелене коалиције, признао је у плаћеном чланку Ronena Steinkea и непобитно изнео на видело да сам Савезни завод за заштиту устава циљано шири дезинформације. Да, Канцеларија за заштиту устава чак промовише злочиначки расизам. Како то функционише? То се дешава преко стотина његових дигиталних доушника, људи којима верује или контактира. Док владини политичари, стиснути невидљивом руком, позивају на све оштрије мере у борби против „мржње на интернету“, сама Канцеларија за заштиту устава заправо шири десничарски екстремистички и криминални садржај.

Пети пример заташкавања: Хајде сада да погледамо Robert Koch институт, или скраћено РКИ.

Уредништво образовног часописа Мултиполар тужило је и судским путем прибавило записник кризног тима РКИ. РКИ је једноставно затамнио више од 200 докумената значајне величине. Али против овога већ постоји тужба. Јер магазин Мултиполар је већ позвао све заинтересоване новинаре, све вас тамо, да истражите.

Шесто заташкавање: Сат откривања је такође стигао за ФДА, америчку Управу за храну и лекове. Зато што су узалуд поднели захтев суду да сви документи Covid-Pfizera буду тајни 75 година. Зашто да радите овако нешто ако немате нешто заиста страшно да сакријете? Седми скандал прикривања: Како открива филм VAKSKSED, CDC је имао податке који показују јасну везу између ММР вакцине и аутизма. Међутим, документи студије су уништени 2002. године и размењени са подацима који више не доказују повезаност. Осми скандал прикривања: Сада на заташкане или скривене чињенице о недавној пропасти CREDIT SUISSE.

Недавно је скупштински одбор, опет као саучесник, учинио поверљивом сваку истрагу о досијеима катастрофе CREDIT SUISSE за наредних 50 година, чиме је још једном спречио било какву истрагу.

Девети случај: Влада САД је 58 година држала документе у вези са убиством Џона Кенедија под кључем. Ово поставља многа питања јер није могао бити само један починилац.

Десети пример: Геоинжењерски експерименти који мењају климу и време су такође деценијама држани у тајности. 14. августа 1952. године, британско ваздухопловство је у експерименту инокулисало кишне облаке изнад насељених области, што је изазвало катастрофу од поплава са 34 смртна случаја. Досијеи су чувани у тајности више од 30 година како становништво није сазнало за овај војни експеримент са временским приликама.

Једанаеста операција прикривања:

Сав радио саобраћај, сви радарски подаци и подаци о лету за МХ370, авион који је нестао без трага, чувају се под чврстом печатом од 2014.

Дванаесто заташкавање: систематско порицање мобилних оператера о штети милијардама дрвећа, биљака и људи. Заједно са својим саучесницима у мејнстрим медијима, они такође дозвољавају цензуру и нестанак десетина хиљада студија доказа. Али они такође прикривају сваку доказану узрочну везу са све већим проблемима концентрације, депресијом, поремећајима спавања и другим болестима међу људима који су осетљиви на мобилне телефоне.

Оставићу то у овом тренутку са ових дванаест примера заташкавања од стране паничара. Верујем да је човечанство по природи дизајнирано да се развија до колективног савршенства.

Па хајдемо испред њих. Оставимо све ове небитне сцене и ове безбројне расправе о симптомима. Устанимо сви заједно против ових завереника. Тада ће све бити врло лако и назире се крај кризе, која се и даље чини бескрајном, каква је у овом тренутку.

Ја сам Иво Сасек који пред Богом стоји 47 година.

Извор: www.kla.tv/28679

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 22 април 2024 )
 
Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.