header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Подмукли план светске кабале: Русе истребити абортусима и ратом, па их заменити црнцима из Африке!
Подмукли план светске кабале: Русе истребити абортусима и ратом, па их заменити црнцима из Африке! Штампај Е-пошта
субота, 27 април 2024

 Увод Уредништва:

Читајући вест, коју доносимо у наставку - просто нисмо могли а да се не сетимо кретенске изјаве протојереја Дмитрија Смирнова, шефa патријаршијског одељења за питањa породице Руске Православне Цркве, који је 2020. године саветовао Рускињама „које нису пронашле срећу у својој земљи, да оду у Африку да се удају“ (овде:), жене које живе невенчано назвао „бесплатним проституткама“ (овде:) – и препоручио толарантност и љубав према мигрантима, јер „они су наша будућност“.

  Коментарушићи изјаве овог руског изрода, предложили смо да би му за почетак требало одузети кућу и сву имовину и дати је мигрантима (а како живи руска црквена „елита“ видети овде:), а њега избацити на улицу да чисти лишће и снег, пошто пржељкује и предвиђа да ће ускоро мигранти ангажовати Русе за такве послове.

 После најновијег предлога да се катастрофална демографска ситуација у Русији реши имиграцијом црнаца из Африке, тешко је не закључити да је план за истребљење православних и белих Руса (као део плана за истребљење беле расе) далекосежан, и да у њему учествују и кретени попут попа Смирнова.

Српски православни верници су се традиционално уздали у Руску Цркву као мајку и заштитницу. Међутим, већ дуже време видимо да се на челу Руске Цркве налазе исти, а можда чак и гори изроди и издајници него они који се налазе на челу Београдске патријаршије.

 + + +

Предложено је побољшање демографије у Русији са имигрантима из Африке и Латинске Америке - на ову идеју је дошао Институт ВЕБ

Да би се становништво Русије повећало на 160,2 милиона људи до 2050. године, економисти ВЕБ института за истраживање и експертизу предлажу не само повећање потрошње на здравствену заштиту, већ и пружање мера за подршку миграцији радне снаге и образовања, укључујући из афричких и латиноамеричких земаља.

Прорачуни у њиховом априлском извештају „Дугорочни сценарији развоја руске економије“ су спроведени без узимања у обзир ситуације у Луганској и Доњецкој народној републици, Херсонској и Запорожској области и укључени су у оптимистички сценарио демографског развоја.

Ако се садашњи трендови наставе, становништво Русије до 2050. године смањиће се за 6% (за 8,7 милиона људи) на 137,9 милиона људи у односу на почетак 2023. године, наводи се у извештају. По истом сценарију, до 2050. године укупна стопа фертилитета (ТФР), односно просечан број деце по жени, достићи ће 1,66–1,69, али углавном због високе стопе наталитета у мигрантским породицама. За природну репродукцију становништва, ТФР мора бити 2,1 или већи од ове вредности.

Раст миграција до 2050. године по оптимистичном сценарију за развој демографске ситуације биће „изнад вредности у последњих 10 година због проширења обухвата земаља донатора: јачање сарадње у области образовања и рада са земље Африке и Латинске Америке“. Миграциони ресурси суседних земаља су ограничени, укључујући и због велике конкуренције за радне мигранте из брзорастућих азијских земаља, као што је Кина.

https://t.me/matrix_failure/18463

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 27 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.