header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Немачка новинарка Јулијана Дорлоф: Специфични циљеви и програм Новог светског поретка
Немачка новинарка Јулијана Дорлоф: Специфични циљеви и програм Новог светског поретка Штампај Е-пошта
четвртак, 02 мај 2024

  „Многи мисле да је потпуна бесмислица да су наши политички, културни и економски лидери део завере за промену друштва како би им финансијска елита диктирала и користила их као поданике кад год желе. Чврсто сам уверена да ће полицијска држава постати реалност у не тако далекој будућности уколико се коначно не пробудимо и не предузмемо акцију.

Све лажи о ратовима и тероризму, економским кризама и климатским променама, медијским манипулацијама и узбуђењима у индустрији забаве користе се да нас доведу управо до ове тачке.

Магнетофонски запис из 1988. године, чији сам транскрипт превела на енглески, сведочење је др Б. Лоренса Дунегана, који је снимак поверио Ренди Енгелу из америчке коалиције за живот. Извештава се о предавању које је 20. марта 1969. у Питсбургу као члан Удружења америчких педијатара одржао један др С. Ричард Деј, медицински директор Планираног родитељства које спонзорише Рокфелер. Снимци са три касете тичу се "Новог поретка варварства".

Дневни ред доктора укључивао је следећа питања:

Смањивање популације:

Нова сврха секса је продужавање рода без секса и секс без рађања; јавно доступна контрацепција; сексуално образовање и каналисање младих као оруђе светске владе; субвенционисање абортуса за контролу рађања; пропаганда хомосексуализма; технологија асексуалне репродукције; уништавање породице;

Здравствена заштита:

Еутаназија и „пилула смрти“; ограничен приступ приступачној здравственој заштити олакшава елиминацију старијих; лек је строго контролисан; ликвидација лекара самосталних делатности; потешкоће у дијагностици нових неизлечивих болести; сузбијање лечења карцинома као средства за смањење популације; иницирање срчаног удара да убије људе.

Образовна идеологија:

Школовање као средство за убрзавање пубертета и еволуције; спајање свих религија – старе религије морају отићи; промените Библију мењајући кључне речи; реструктурирање образовања у циљу индоктринације; школски дани су дужи, али деца из тога ништа не уче; контрола приступа информацијама; школе као центар заједнице; неке књиге треба да нестану из библиотека;

Коришћење злочина за контролу друштва:

Промене закона ради подстицања моралног и друштвеног хаоса; промовисање употребе дрога за стварање атмосфере џунгле у градовима; подстицање конзумирање алкохола; ограничење слободе кретања; потреба за више затвора и коришћење болница као затвора; недостатак психичке и физичке сигурности.

Велики брат и манипулација:

Опадање индустријске доминације САД; кретање народа и домаћинстава – чупање друштвених корена; Спорт као средство друштвеног развоја и друштвених промена; индоктринација секса и насиља у забави; имплантиране личне карте; инспекција хране; контрола времена; фалсификовање научних сазнања; употреба тероризма; Надзор, имплантати, шпијунски телевизори; Власништво над кућом је ствар прошлости; долазак глобалног тоталитарног система“.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/c/2060958458/408

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 02 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 44 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.