header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow А. Вознесењски: Неки функционери ОВЦС-а имају пасоше НАТО
А. Вознесењски: Неки функционери ОВЦС-а имају пасоше НАТО Штампај Е-пошта
среда, 29 мај 2024

 Руководство Одељења за спољне црквене везе Московске патријаршије (ОВЦС) Руске Православне Цркве је скуп издајника Цркве и издајника Русије, који су изнедрили тоталну русофобију у заграничним парохијама.

И ту нема ничег изненађујућег: Патријаршијом одавно круже гласине да неки високи функционери у Патријаршији имају пасоше земаља НАТО-а, неки рачуне у Ватиканској банци, а неки женствени функционери имају љубавнике у Европи које сусрећу током „пословна путовања“ у Италију и низ других земаља.

Власт и народ ће у догледно време морати да одлуче како да наставе да живе и комуницирају са издајницима Цркве и земље у руководству Руске Православне Цркве, којима историја од пре 100 година ничему не учи. Сада многи грде Петра 1, који је укинуо патријаршијство и под којим је почео синодални период... али гледајући на „подвиге“ наше најмудрије Светости, који је изнедрио гомилу екуменистичких издајника, под којима се јавно канони Цркве газе, под којим се у праксу Цркве уводе јеретичке и туђе идеје Православљу, који су, избезумљени жеђом за влашћу, уништили саборност и синодалност Цркве, спроводити репресије над непожељнима... можда би Цркви било боље без оваквих издајника и непријатеља Цркве и било би боље да се вратимо на идеју саборности или бар увелико смањимо права Патријарха у корист Сабора који треба да регулише ситуације у којима су у руководству безумници, издајници и изопаченици.

Превод: „Борба за веру“

Извор: „Телеграм“ канал Александра Вознесењског

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.