header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Валентин Катасонов: Сви ће изгубити новац...
Валентин Катасонов: Сви ће изгубити новац... Штампај Е-пошта
уторак, 28 мај 2024

 „Очекује нас велика новчана превара. Професор Катасонов је открио тајни план елите. Према речима овог стручњака, такозвани „власници новца“ кују планове да сва уобичајена средства плаћања у облику готовине замене својим дигиталним панданима. Истовремено, обавезан фактор приликом замене треба да буде фактор изненађења: нико неће унапред упозорити људе.

Како је објаснио Катасонов, одлуку о преласку са једноставног фиат новца на њихове дигиталне копије донеће истовремено и централизовано све земље света. Централне банке широм планете једноставно ће добити одговарајућу команду и одмах ће почети да је примењују.

Истовремено, упозорава експерт, људима ће једноставно бити предочен свршени чин. Биће обавештени да од овог дана сва њихова средства положена на банковне депозите и готовину у новчаницима више неће бити прихваћена као средство плаћања и штедње. Сва уштеђевина ће се морати принудно заменити.

Али најзанимљивије ће се десити касније, упозорава Катасонов. Прво што ће особа морати да уради да би могла да замени стари кеш за нови дигитални новац је да обезбеди потврду о приходима. Од сваког ће се тражити да достави званичан документ који потврђује извор уштеде.

Друго. Чак и након што особа потврди законитост порекла свог новца и нова дигитална валута буде приписана његовом индивидуалном рачуну, више неће моћи да троши сопствени новац по сопственом нахођењу. Сви трошкови људи биће контролисани системом који ће поставити ограничења на куповину одређене робе.

Држава ће знати сва финансијска кретања свих својих субјеката и од ње више неће моћи ништа да се крије. Регулаторни органи ће имати у виду све приходе и расходе становништва. Катасонов је уверен да ће готовина бити потпуно повучена из оптицаја.

Они грађани који до преласка на дигитални новац не буду у стању да докажу легалност порекла своје уштеђевине, остаће без ичега. Људи који су живели од незваничних прихода суочиће се са веома озбиљним проблемима.

Према речима Катасонова, крајњи циљ масовне замене средстава која су становништву на располагању дигиталним аналогима биће рушење вековног поретка у коме би човек сам могао да одлучује на шта ће потрошити средства која има.

Експерт не искључује да ће у некој фази бити уведен универзални социјални рејтинг и да ће све већи број људи постепено почети да губи могућност куповине сопственог личног стана, аутомобила, па чак и предмета за домаћинство. Све ће се на крају свести на то да ће грађанима бити доступна само кирија.

Планирано је да се то уради како би се методично, корак по корак, искоренила цела класа приватника. Огромна маса људи, према тајном плану глобалне елите, мораће да престане да поседује било шта, што ће их на крају претворити у немоћне појединце.

„Стиже велика замена новца. План у сенци елите, који надлежни крију, креиран је како би се увела потпуна контрола над свим финансијским токовима и стекао инструмент притиска на скоро сваког члана друштва“, закључио је стручњак.

Упркос наизглед невероватности теорије коју је Катасонов изнео на први поглед, не треба заборавити да смо већ могли да посматрамо масовну подређеност људи вољи глобалне владе.

Довољно је да се присетимо озлоглашеног Covida, који је натерао целу планету да носи маске, које су потом нестале као магијом.

Дакле, шема је већ тестирана - подређивање људи нечијој вољи не изгледа тако невероватно тежак задатак.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.