header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Кла ТВ“: Како Украјина постаје логор за истребљење сопственог народа
„Кла ТВ“: Како Украјина постаје логор за истребљење сопственог народа Штампај Е-пошта
понедељак, 03 јун 2024

 Јесте ли приметили шта се тренутно дешава у Украјини? Младићи су регрутовани на фронт изузетно брутално. Направили смо програм о томе. Молимо вас да помогнете да се рашире што је више могуће. Све најбоље вама и наставимо да просветљујемо о свим злим делима криминалаца!

Како Украјина постаје логор за истребљење сопственог народа

Крик за помоћ из Украјине: Мушкарци се насилно извлаче из аутомобила, брутално терају на фронт и злостављају у центрима за регрутацију. Десетине хиљада покушавају да побегну. Тела утопљеника свакодневно се извлаче из пограничне реке. У међувремену, председник Зеленски се жали на недостатак морала и премало људи на фронту. Нови закон за пооштравање мобилизације (18. маја 2024.) треба да послужи као „помоћ“. Оно што САД „добронамерно“ подржавају новим пакетима оружја је заправо огроман злочин – или, како украјински министар спољних послова саблазно, али недвосмислено каже: „Ви стављате на располагање оружје, ми људе“.

Снимак се налази на следећем линку (пажња: на снимку има сцена насиља):

 www.kla.tv/29257

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 03 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.