header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Инсајдер СЕФ-а: Клаус Шваб се суочава са казном због „злочина против човечности“
Инсајдер СЕФ-а: Клаус Шваб се суочава са казном због „злочина против човечности“ Штампај Е-пошта
среда, 05 јун 2024

 Водећи глобалисти биће жртвовани на олтару гнева јавности због своје улоге у епидемији Covida, према инсајдеру Међународног кривичног суда, који је рекао да су у току припреме за суђење Нирнбершким злочинима против човечности 2.0 у МКС-у у Хагу.

Глобалистичка елита је дала све од себе да ослободи пакао на земљи у протекле четири године, али ми људи смо издржали, сачували достојанство и разоткрили њихове лажи, једну по једну.

Наши злостављачи су сатерани у ћошак и приморани да признају лажи које су изговорили. Желе да опростимо и заборавимо, али ми то нећемо дозволити. Најстарији чланови светске елите се сада понашају као пацови који напуштају брод који тоне, а наш је посао да их спречимо да побегну.

Суоснивач СЕФ-а Клаус Шваб шокирао је свет прошле недеље када је најавио планове да се повуче са места фронтмена, што је шокантан потез који је изазвао жестоку дебату у мејнстрим медијима о његовом потенцијалном наследнику. Многи су изјавили да је главни кандидат иза кулиса бивши британски премијер и ратни злочинац Новог светског поретка Тони Блер. Не недостаје глобалиста који чекају у реду да надгледају заверу за поробљавање човечанства, али право је питање зашто је Шваб изненада одлучио да скочи са брода?

То је човек који се хвалио да ће водити СЕФ када напуни 100 година и који је немачком канцелару Олафу Шулцу рекао да ће га наџивети на власти.

Шваб није једини глобалистички лидер у стању панике, сматрају чланови тужилаштва МКС-а који су покренули случај „Нирнберг 2.0“ против глобалиста за злочине против човечности.

Кључне личности Светског економског форума, УН и СЗО одбројавају дане до одузимања дипломатског имунитета и издавања налога за хапшење.

Нетањаху је само први таксиста у реду док се глобалистичка елита суочава са суђењем за своје злочине.

Листа глобалиста на линији ватре је бескрајна, укључујући политику, дубоку државу, велику фармацију и мејнстрим медије, и сви знају да им је време скоро истекло.

Узмимо др Ентонија Фаучија, за кога се верује да се спрема да побегне из САД у карипску државу која не дозвољава екстрадицију када Трамп поново преузме Белу кућу у новембру. Није случајно што Швабови млади глобални лидери масовно дају оставке.

Тужиоци кажу да су злочини политичких лидера Британије, Канаде, Аустралије и Новог Зеланда далеко гори од злочина Нетањахуа и укључују далеко већи број жртава.

Новозеланђанка Џасинда Ардерн била је први пацов који је напустио брод који тоне, а њено шокантно пензионисање било је прво од многих које су уследиле.

Џастин Трудо тренутно је у преговорима са тужиоцима како би избегао јавну срамоту суђења за сексуалне злочине над децом поред злочина против човечности када га љута земља збаци са функције следеће године.

Мелинда Гејтс се развела од свог мужа Била након што је сазнала да је он тајно посећивао Џефрија Епштајна у Њујорку и на његовом приватном острву Мали Сент Џејмс, познатијем као „Острво педофила”.

Тужиоци кажу да Мелинда такође бежи од ноћне море да буде проглашена кривом за злочине Фондације Била и Мелинде Гејтс, глобалистичке Звезде смрти која се маскира као добротворна организација.

А требало би да се кандидује јер они изнутра показују да ће осуде глобалне елите бити кажњене истим казнама као и починиоци Нирнбершких процеса.

Британски посланик Ендрју Бриџен позвао је Билла Гејтса и елитну „ковид клику“ да буду осуђени на смртну казну за „злочине против човечности“ током пандемије Ковида. Време елите је скоро истекло, а инсајдери сада активно сарађују са тужиоцима.

Син суоснивача Светског економског форума Хусеина Наџадија разоткрио је злочине елите и сада позива на хапшење Шваба и других руководилаца СЕФ-а, Била Гејтса, руководства СЗО, као и челника великих технолошких компанија и компаније „Фајзер“. Паскал Најади је син Хусеина Наџадија, банкара који је основао Светски економски форум са Клаусом Швабом 1971. године, а затим га напустио 10 година касније јер му је била гађена Швабова дистопијска визија будућности човечанства.

Паскал Најади каже да он и његова мајка сада умиру од ковид вакцине, коју он назива „отровом“ и коју је човечанству наметнула глобална елита.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/Galina_Tsareva_official/3532

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 05 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.