header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Генетски модификовани људи
Генетски модификовани људи Штампај Е-пошта
петак, 07 јун 2024
           Како су генетски модификовани људи - сви они који су примили ињекције мРНК Covid - слични усевима са ДНК мутацијом као што су ГМ кукуруз и ГМ соја?

Већина генетски модификованих усева садржи токсине из других биљака или инсеката који убијају друге инсекте који једу усеве. На пример, убацивањем гена Bt (Bacillus thuringiensis) у ДНК биљке кукуруза, научници су популарном поврћу дали способност да се одупре инсектима.

Другим речима, ова врста кукуруза из ових врста семена производи "протеинске" токсине у себи који убијају инсекте растварајући њихову унутрашњост, што такође чини ове инсекте неплодним.

Кукурузне бушилице (гусенице), жичане глисте и коренови црви су убијени, јер кукуруз производи довољно отрова да их убије.

Више од 94 одсто укупног америчког кукуруза и соје садржи ГМО. То значи да ови увек популарни амерички основни усеви сада производе пестициде изнутра ка споља, па размислите о људима који их једу. Ово нас доводи до мРНА „вакцина“.

мРНК значи да су вакцинисани људи сада генетски модификовани да производе „протеинске” токсине које њихова тела покушавају да униште.

Да ли сте икада чули за термин "аутоимуни поремећај"?

Баш као ГМ кукуруз и ГМ соја, ДНК систем особе којој је дата вакцина против Covida сада је фабрика која производи токсичне протеине, али уместо да убија инсекте и црве, људско тело уништава само себе.

Другим речима, „штеточина“ је он сам, а имуни систем је идентификује на овај начин.

Ови људи су се сада претворили у ходајуће фабрике биолошког оружја.

S.D.Walls

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

(https://www.infowars.com/posts/how-)

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 07 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.