header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Фрапантан податак: У Русији има 460 хиљада поклоника вештичарства
Фрапантан податак: У Русији има 460 хиљада поклоника вештичарства Штампај Е-пошта
петак, 07 јун 2024

 Сатански храм, 460 хиљада љубитеља вештице. У ствари, сатанизација Русије је у пуном јеку. Огроман број људи се сада окреће вештицама (које се више не либе да себе називају вештицама) и слушају њихове проповеди на интернету.

- У САД је све ово већ званично признато, а сатанистима је чак дозвољено да држе лекције у школи. Али за њих је све почело отприлике исто.

-У почетку, на основном незваничном нивоу, разна култна паганска учења и вештичарење су почели масовно да се шире (до милионске публике). А онда, када је друштво то прихватило, све је попримило званичне форме.

-И ми идемо истим путем. Храмови се и код нас већ граде. Државни канали приказују битке између видовњака, који потом позивају људе у своје езотеричне школе. Дакле, сатанизам и овде поприма званичне форме.

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/matrix_failure/18865

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 07 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.