header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Такер Карлсон: „Демонске“ силе су на делу, Трећи светски рат је „заиста близу“
Такер Карлсон: „Демонске“ силе су на делу, Трећи светски рат је „заиста близу“ Штампај Е-пошта
среда, 12 јун 2024

 Новинар Такер Карлсон недавно је изјавио у подкасту са бившим америчким морнаричким специјалцем Шоном Рајаном да је, по његовом мишљењу, човечанство у духовном рату и да би Трећи светски рат могао бити неизбежан јер се повлаче последње духовне линије раздвајања.

Карлсон је детаљно говорио о духовном рату, који се, по његовом мишљењу, одвија у свету.

Када га је Рајан питао да ли мисли да се свет води ка Трећем светском рату, Карлсон је одговорио:

Као што знате, веома смо близу овога. Чињеница да је неко чак размишљао да се приближи размени нуклеарних удара показује да је овде нуклеарни импулс самоубиство. О томе причам.

Вођење нуклеарног рата зарад самог рата је по дефиницији антихумано. Рекао бих да је АИ анти-људска по дефиницији. Трансродност је по дефиницији анти-људска. Трансхуманизам антихуман. Да ли људи делују против својих дугорочних интереса?

Да ли пси делују против својих колективних интереса? Царибоу? Или дикобрази? Да ли једноћелијске амебе раде? Или морски краставци? Не, нико од њих ово не ради. Ниједна животиња то не ради, јер је то неприродно. Животиње су део природе, праве природне ствари. Људи су склони натприродном, па чине неприродна дела, укључујући и самоубиство.

Зато смо ми једина врста која убија себе. Када убијате себре, полако или изненада, на вас делују спољашње силе – духовне силе, наравно.

Превод: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 12 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.