header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow „Москва Трећи Рим“: Злочестиви, лажни патријарх" Порфирије честитао муслиманима Курбам-бајрам
„Москва Трећи Рим“: Злочестиви, лажни патријарх" Порфирије честитао муслиманима Курбам-бајрам Штампај Е-пошта
понедељак, 17 јун 2024

 „Москва Трећи Рим“ је најчитанији руски православни сајт. Што значи, кад они нешто објаве, то прочитају сви православни у Русији, али и шире. Већ у неколико наврата разобличавали су Порфиријево кривоверје, па тако и његову анатему на православне и последњу честитку муслиманима (овде:). А то значи,  да су сада и у Русији упознати са тим ко је Порфирије заиста.

+ + +

„Телеграм“ канал „Москва Трећи Рим“:

 https://t.me/moskva3rim/24121

Свој браћи и сестрама исламске вероисповести, са којима делимо ове широке балканске просторе, али и свим муслиманима у свету, упућујемо искрене честитке и најбоље жеље поводом Курбан-бајрама.

Нека радост празника обасја срца свих муслимана онако како је обасјано срце Ибрахимово (Аврамово) благословом којим је Бог њему и свим људима света показао љубав. Молимо се да искушења и страдања буду превазиђена онако као их је превазишао Аврам, праотац свих нас верујућих и да их замени радост сведочења да смо синови Божји.

Патријарх српски Порфирије

А све Владике издајнички ћуте, гледајући на безумље вероодступника - екумениста!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 18 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.