header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Содом у креацији дигиталних секташа
Содом у креацији дигиталних секташа Штампај Е-пошта
среда, 26 јун 2024

 У Кини је почела продаја сексуалних лутака са „човекоподобном“ вештачком интелигенцијом

А писац Виктор Пељевин је у свом роману из 2011. S.N.U.F.F.  (сада говоримо само о њему) врло прецизно описао блиску будућност. Положио је тест креативног визионара.

Најбогатији људи утопијског света будућности у овом роману постају „пупаре” – набављају лутке са машинским „мозгом” и живе са њима уместо живих људи. Цитат:

„Таква лутка кошта колико и кућа, савршен Андроид са подесивим корисничким подешавањима. На крају крајева, главна ствар за пупаре је да самостално регулишу основне параметре лутака које поседују. На пример, „суштина“ и „духовност“ постављени на максимум омогућавају власницима да постигну допаминску резонанцу, или изузетно сексуално задовољство.

А сада, заправо, вест (https://t.me/digital_apocalypse/):

„"Starpery Technology, највећи произвођач секс лутака из Шенжена, обучава велики језички модел (https://www.scmp.com/news/china/) за укључивање у свој производ. Смарт секс- лутке са сензорима ће се ускоро појавити на полицама у женском и мушком облику да ће моћи да комуницирају са корисницима и гласом и физички, стварајући емоционалну везу.

Сада лутке Starpery  коштају 1,5 хиљада долара, док напредна лутка Harmony америчке компаније Abyss Creations почиње од 6 хиљада долара.

Иначе, управо сада дигитални секташи активно промовишу ширење тржишта „пупара“, јер им је циљ да стварну, живу комуникацију међу људима сведу на минимум. Отерајте све у виртуелно, на дигиталне платформе, или још боље - у метаверзове са проширеном реалношћу, где можете дати слободу свим перверзијама... виртуелним, наравно.

А при том се труде да што више маргинализују и банализују интимне односе међу људима. Сведите све на животињско-механичко задовољство физиологије. Испунити нечији мозак и маштовито размишљање порнографијом која долази из свих пукотина. Које је увек лако и једноставно укључити – самозадовољство – а интимност са живом особом као да више није потребна.

И последња фаза - све механичке физичке потребе особе биће задовољене лутком која пристаје и трепће. Завршна фаза дегенерације.

Да ли ће овај пластични свет победити зависи од сваког од нас.

Превод: "Борба за веру"

Извор: РИА "Каћуша"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 26 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.