header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Стравично: велика замена Руса – сваки десети становник Русије је мигрант
Стравично: велика замена Руса – сваки десети становник Русије је мигрант Штампај Е-пошта
петак, 28 јун 2024

 Шеф Истражног комитета Руске Федерације Александар Бастрикин посумњао је да нешто није у реду када је видео малу салу за пленарну седницу „Правни аспекти миграционе политике у савременој Русији“ на Међународном правном форуму у Санкт Петербургу: „Зашто су имамо тако малу публику, то нису махинације илегалних миграната, зар не?”

Свима је познато да су размере увоза миграната у Русију постале стравичне, али конкретне цифре се дуго не саопштавају. По први пут се износе постојеће званичне процене. Свака десета особа у Русији је мигрант.

Постоје веома различите процене. Не знамо само колико је миграната у Русији, чуо сам — 14,5 милиона и 16,5 милиона, а нас има 145 милиона. Испада да је сваки десети – инострани држављанин, рекао је Бастракин.

А ако узмемо у обзир чињеницу да нас, заправо, нема 145 милиона, како лаже статистика Кремља, већ неколико десетина милиона мање, онда је ово катастрофална ситуација.

Посебно поражава размера концентрације миграната у великим агломерацијама.

Према подацима Истражног комитета, само ове године у Москву је доведено 1,2 милиона миграната, у Подмосковље 880 хиљада, а у Санкт Петербург 860 хиљада.

Чак и узимајући у обзир нове регионе и проток етнички и културно блиских избеглица из Украјине, број миграната може чак и да премаши 10% укупне популације земље.

То још није 22,5% становништва са „миграционом прошлошћу“, као у Немачкој, већ нешто максимално ближе. У Русију је доведена права вишемилионска армија исламиста који мрзе Русе.

У 2023. години број злочина које су починили мигранти износио је скоро 39 хиљада, а то не узима у обзир злочине странаца који су већ добили руско држављанство.

Посебно је порастао број посебно тешких кривичних дела које су починили мигранти - +32% годишње, а повећан је и удео посебно тешких кривичних дела на 26%. Значајно је порастао и број сексуалних злочина и  у сфери дроге - +27%.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

По материјалу са:

https://cdn.iportal.ru/preview/news/articles

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 28 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 3 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.