header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Јм. Онуфрије, ученик старца Рафаила Берестова: Нови бугарски патријарх - знак долазеће духовне зоре
Јм. Онуфрије, ученик старца Рафаила Берестова: Нови бугарски патријарх - знак долазеће духовне зоре Штампај Е-пошта
уторак, 02 јул 2024

 Бог је даровао Бугарској новог Патријарха – Патријарха Данила! Ово је један од знакова долазеће духовне зоре на крају времена!

Објаснићу зашто пишем ову белешку, јер Бугарска Православна Црква (БПЦ) иде у општем правцу свих Помесних Православних Цркава, у БПЦ нема епископа који би кренули конфесионалним путем против свејереси екуменизма, у Бугарској чак служе по новом календару.

На Критском лажном сабору није било представника БПЦ, али није било прекида молитвеног и евхаристијског општења са Вартоломејем и учесницима Критског лажног сабора.

Украјински расколници Епифанија Думенка су сами стигли и присуствовали сахрани патријарха Неофита, али су бугарски верници на то реаговали овако: У тренутку када је Думенко, који је стајао на солеји, покушао да продре у олтар, зачули су се узвици у црква се обратила делегацији „ПЦУ”: „Сергеј Думенко, изађи!  Расколници и јеретици, изађите!“

Али у току апостасијских догађаја јавља се необичан знак надолазећег свеправославног духовног препорода. Бог подиже новог Патријарха Данила! И ово је један од знакова надолазеће духовне зоре на крају времена!

Нико није очекивао да ће митрополит Данило постати бугарски патријарх!

Бог је тако желео, и то се догодило!

То нису могле спречити ни државне обавештајне службе, ни завидљиви злобници, ни масони, ни Американци, ни Вартоломејеви следбеници. Нико!

Са радошћу од срца пишем о избору Патријарха Данила (знам га лично), делећи са вама своја искрена размишљања о предстојећим догађајима...

У Православној Цркви долази нови период духовног узлета! Патријарх Данило је један од духовно здравих Епископа новијег времена.

Отвара се нова светла страница у историји Бугарске Православне Цркве!

Бугарска ће у лицу Патријарха Данила наћи љубљеног духовног Оца и Просветитеља!

Настаће дубоко братско јединство Руске и Бугарске Цркве у духу Христове љубави!

Сада многе и жестоке буре муче Црквени брод, али ће бура проћи, биће духовног исцељења и духовног препорода!

Удахните молитву за новоизабраног Патријарха Данила, да Милостиви Господ и Пречиста Богородица сачувају његов живот на добро Православне Цркве, на корист своје Отаџбине и свих православних хришћана.

Грешни Онуфрије

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 02 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.