header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Атентат је могао да буде исцениран – Трамп је потребан Хабаду
Атентат је могао да буде исцениран – Трамп је потребан Хабаду Штампај Е-пошта
понедељак, 15 јул 2024

 Полиција није реаговала на то што се неки ексцентрик пењао на кров са пушком. Није ли ово чудно?

Након покушаја атентата на Трампа, неколико људи је јавило да су непосредно пре пуцњаве видели човека како се пење на кров зграде и указало на то полицији и обезбеђењу, али они уопште нису реаговали:

„Приметили смо момка како пузи по крову зграде поред нас, имао је пушку. Доле је трчала полиција. Кажемо: "Хеј момци, на крову је тип са пушком." А полиција је као, шта?

Знате, као да нису знали шта се дешава. И онда помислим у себи: „Зашто Трамп још увек говори? Зашто га нису извукли са сцене? Стојим тако и упирем у типа са пушком, па, два-три минута. А онда се чује пет пуцњева“, рекао је један сведок за ВВС.

Сетите се да је управо Трамп признао Јерусалим као главни град Израела. Поред тога, његова ћерка и зет су Хабад. А код његовог зета су углавном износили сумње да је Антихрист, јер... сви се поклонише пред њим као пред царем.

П.С. А Трампу је највероватније паметно посечено уво током инсценације како би изгледао рањен.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/moskva3rim/25203

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 15 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.