header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Окултно отварање Олимпијаде засенило евровизијски шоу перверзњака
Окултно отварање Олимпијаде засенило евровизијски шоу перверзњака Штампај Е-пошта
недеља, 28 јул 2024

 Организатори задирали у свето

Отварање Олимпијаде у Паризу засенило је евровизијски шоу перверзњака. Публика ово није очекивала: организатори су задирали у светињу и приказали Тајну вечеру у извођењу... перверзњака.

Да ће се Французи нехајно односити према припремама за Олимпијаду – кажу, а тако је и било – постало је јасно и пре отварања Игара. Игре у Паризу почеле су да оправдавају свој статус најслабије организоване Олимпијаде дан пре церемоније отварања. Конкретно, аустралијским бициклистима је украдена опрема из комбија остављеног на улици. Тада је опљачкан аргентински фудбалер Тијаго Алмадо. На дан отварања Олимпијских игара, железнички систем земље је претрпео потпуни колапс. Ноћу је група диверзаната запалила релејне кабинете у три правца, практично паралишући кретање возова из Париза у главним правцима.

На самом отварању било је и инцидената - олимпијска застава је окачена уназад. Два прстена су била на врху, а три на дну.

Али онда су Французи приредили тако бесомучни шоу да су сви заборавили на заставу...

Тако је приликом отварања Олимпијаде у Паризу, у палати Консијержи, на прозорима била изложена „Марија Антоанета“ без главе, чија је глава била у рукама и причала. Штавише, ова слика се понављала у многим прозорима. Ово је наводно била таква сцена током метал наступа. Иначе, управо у Консијержерију је краљица била затворена пре погубљења.

Био је ту и коњ са коњаником смрти.


Међутим, организатори се нису ту зауставили и врхунац сатанско шоуа шокирао је многе у најгорем смислу те речи.

Одиграна је сцена Тајне вечере: сценски приказ Христовог последњег оброка са дванаест апостола дан пре распећа постао је кулминација церемоније отварања Олимпијаде. На сцени су се појавили трансвестити* и ЛГБТ* представници. Управо су развратници глумили апостоле, а Исуса је портретисао брадати човек, сав офарбан у плаво и са цветним венцем на глави и гениталијама.


Французи не само да су својим наступом затрпали све што је било свето, већ су и заплесали на врху својим изопаченим ногама.

Језиво. Само језиво. Да ли је ово необуздано мрачњаштво? Да ли је ово представа антихришћанства? Евровизија је иста ствар! А коњаници Апокалипсе? Глобалисти емитују свој „врт“. И у сваком случају, то је лош укус,

– рекао је политиколог Владимир Сергиенко.

Блогер Јуриј Подољака на свом Телеграм каналу назвао је шоу перверзњака која се одиграла у Паризу „Сотониним балом“. Штавише, приметио је да се сатанисти више заправо не крију или прикривају.

Не знам како је коме, али управо ова асоцијација настаје код мене када гледам ово богохуљење - не само на спорт, већ и на уметност. И такође ово је гажење свих темеља традиционалних друштава. Ово је такав гест - да смо наводно вас „имали у  виду“. Шта ви кажете на то? Иначе, питам се шта ће на ово рећи исте земље у којима је ислам државна религија? Хоће ли поклекнути? Али о чему ја причам? Већ су поклекнули. Скоро цео свет је поклекнуо. Само смо ми и Белоруси остали непоколебљиви, – истакао је Подољака.

Наравно, смеће са отварања Олимпијаде у Паризу премашило је чак и номинацију Камале Харис за председника Сједињених Држава по броју мемова на друштвеним мрежама. А можда су Французи чак и надмашили Евровизију, где је прво место заузео представник Швајцарске, позиционирајући се као небинарна личност. А наступ вокала из Ирске личио је на ритуал призивања ђавола на бину уз аплауз публике. Као и изглед целе групе.

У међувремену, грчки портал Prognews језгровито је описао церемонију отварања Олимпијаде у Паризу: „Колапс цивилизације и хришћанске културе у западној Европи“. Марион Марехал, посланица у Европском парламенту и нећака Марин Ле Пен, рекла је да се сви хришћани у свету осећају увређено. Акцију је назвала "грубом пропагандом буђења".

А политиколог Дмитриј Евстафјев је приметио: „А [шта] су хтели да кажу: „Граду и свету“.

Зашто сте се одрекли својих хришћанских корена? Ово већ сви знају. Зашто си заглибљен у елгебетухи*? И то свако може да види, само погледајте „руководство“ Француске. Генерално, колеге, ово је прилично застрашујућа (иако лоша) естетска изјава. Ако на то гледате као на апликацију за нови европски идентитет. Са руководством Француске. Тама пакла покушава да замени Светлост. Овај „римејк светлости“ је пакао. Надам се да сада нико неће оспорити да је постхришћанска Европа огранак пакла? Добро добро. И све би ово било скоро смешно да овај европски пакао не јури пуном паром у рат са нама,

– коментарише Евстафјев.

Знате ли шта је још приметно... Блогер Сергеј Кољасников приметио је да је крајем 19. века управо Француз оживео олимпијски покрет. Барон Пјер де Кубертен започео је серију конгреса о физичком васпитању на Светској изложби 1889. године, а четири године касније упутио је јавни позив за оживљавање Олимпијских игара. Захваљујући њему, прве модерне Олимпијске игре одржане су 1896. године у Атини.

Почели су у Француској, завршили у Француској,

 – рекао је Кољасников.

Шеф идеолошког одељења „Царграда“, члан Међусаборног присуства Руске Православне Цркве, Михаил Тјуренков, коментаришући богохулну представу на отварању Олимпијаде у Паризу, истакао је да савремени Запад није само безбожник. Он има своју веру и своје ритуале. А најгоре је што ово није ништа друго до сатанизам.

Шеф руске државе Владимир Путин је још у јесен 2022. године директно назвао ствари правим именом. Рекавши да савремени Запад исповеда „религију обрнуто“, [то] „има за циљ потпуно уништење човека, збацивање вере и традиционалних вредности, гушење слободе и поприма црте отвореног сатанизма“. Тада су покушали да се подсмевају овим речима, али отварање Олимпијаде у Паризу гласно је прогласило: да, ми смо сатанисти.

Одсечена глава краљице Марије Антоанете која говори, под рифом треш метал гитаре.

Коњаник апокалипсе, који је изазвао језу и међу искусним новинарима. Гозба изопаченика, стилизована као Тајна вечера. Све је то само део ужаса о каквом совјетски државни атеисти са својим олимпијским „умиљатом Мишом” нису ни сањали,

– изјавио је Михаил Тјуренков.

Међутим, према његовим речима, морамо признати да је све то природан развој озлоглашених „идеала из 1789” – те саме „велике” Француске револуције, на којој се и данас заснива цео западни политички систем.

Од проглашавања либерално-демократског слогана „Слобода, једнакост и братство“ до крваве гиљотине за млевење меса само је један корак. Као и од „ослобођења“ од хришћанских традиционалних духовних и моралних вредности до сасвим стварне диктатуре изопачених.

Да подсетим да је на последњим француским парламентарним изборима Макронова ултралиберална партија добила вишеструко мање гласова од леве и десне опозиције. Али... поново је победила. И сада слави победу. Над француским народом, традиционалне вредности и основни здрав разум. За славу свог правог господара. Непријатеља људске расе. И заиста је страшно. Али ово јасно показује против каквог се непријатеља боре наши војници који ослобађају исконско руске земље Донбаса, Новоросије и Мале Русије.

_____________

 * ЛГБТ покрет је проглашен од стране Врховног суда Русије за екстремистичку организацију, његово деловање и пропаганда су у нашој земљи забрањени.

Царград наставља да инсистира да посебна терминологија у облику „ЛГБТ“ није потребна. Такве ствари треба назвати правим именом. Говоримо о перверзијама.

  Превод: "Борба за веру"

Извор: "Царград"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 28 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 95 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.