header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Расуђивање после напада Украјине на курску област Русије (до сада погинуло 5 особа)
Расуђивање после напада Украјине на курску област Русије (до сада погинуло 5 особа) Штампај Е-пошта
среда, 07 август 2024

 Нисам узбуњивач, али пораз Русије се назире на хоризонту. 2014. године злочиначки је пропуштена прилика да се по узору на Крим бескрвно реши проблем Украјине, што је Стрелков захтевао.

Као резултат тога, крв се пролива на фронту више од две године, трећина Црноморске флоте је изгубљена, људи гину у Донбасу, уништавају се Белгород и други градови.

Просечност и недостатак воље власти, њена страшна корупција, која је захватила чак и војску, и свеобухватно слабљење Русије стимулишу САД и Запад да неограничено повећавају размере рата у Украјини.

Ракете дугог домета већ уништавају аеродроме и системе противваздушне одбране изграђене за заштиту од нуклеарног напада. Авиони способни да носе нуклеарно оружје су на путу. Путинова влада се само брише и одговара крезубим вербалним претњама, које одавно никог не плаше, већ насмеју.

Фронт остаје какав је био - код Доњецка! Сваки исход рата, осим потпуне победе и анексије Украјине, биће почетак краја Русије.

Запад се брзо наоружава, напумпава Украјину оружјем, трупе НАТО-а ће ускоро да учествују у непријатељствима. Стотине хиљада чланица НАТО-а већ чекају на границама на зелено светло.

Банкротирана руска влада може пристати на капитулацију звану „примирје“ или нешто слично. У случају капитулације и неминовног распада Русије после овога, окупационе снаге Бандере, Пољака, Балта и Финаца ће имати потпуну слободу да пљачкају. Придружиће им се милиони миграната. И неки мали народи Русије, чије култивисање у мржњи према Русима траје већ 30 година.

Русе ће убијати само зато што су Руси. То се већ назире на хоризонту. Не верујем да ће Путинова влада, која је земљу довела на ивицу, моћи да спречи катастрофу.

Превод: „Борба за веру“

Извор: „Москва Трећи Рим“

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 07 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.