header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Игор Гревцев: Сценарио Трећег светског рата пише сатана
Игор Гревцев: Сценарио Трећег светског рата пише сатана Штампај Е-пошта
петак, 09 август 2024
          Ако Сатана успе (и успеће) да доведе свет у такво стање, онда ће своје главно оружје – Антихриста – пустити у ову планетарну лудницу. Он ће овог „човека греха“ обдарити таквим феноменалним способностима да ће га сви народи прихватити као бриљантног политичара, научника, теолога, културњака и носиоца свих других врлина. И што је најважније, моћи ће да оконча хаотичан, бесмислен, немилосрдан и бескорисни рат.

Он ће свима понудити тако једноставну и разумљиву формулу за помирење да ће људи подићи руке и ускликнути збуњено, али са олакшањем: како је било лако зауставити ову крваву машину за млевење меса! Како то да нисмо сами смислили ово?

Тада ће доћи најопаснији тренутак за човечанство. Заслепљени лажним „врлинама“ Антихриста, народи целог света (осим руског) ће се окупити и једногласно одлучити: зашто су нам потребне наше владе, које су нас довеле скоро до потпуног самоуништења? Одаберимо једног владара над нама – њега, који је зауставио трећи светски рат! И они ће бирати. Е, онда све иде по Апокалипси, све до Армагедона – последње битке Сила Светлости са силама таме. А после овога – Смак света и последњи суд.

Хајде сада да употребимо конкретне примере који се дешавају пред нашим очима да видимо како Сатана остварује своје планове за приступање Антихриста. Узмимо, за почетак, владајућу елиту готово свих земаља колективног Запада и Америке. Чини се да су сви они психички ненормални, ментално неразвијени, неадекватни, неспособни не само да управљају својим државама, већ и да контролишу своје поступке и предвиде њихове последице. Понекад ми се чини да ни они сами не разумеју шта говоре и зашто раде овако или онако. Сами су санкцијама довели сопствене економије на ивицу уништења. Да ли је могуће задавити санкцијама тако огромну земљу као што је Русија, која у својим суседима има десетине земаља које су спремне да имају односе са њом? И морали смо мислити да ћемо кроз супституцију увоза покрити несташицу свих технологија, компоненти, робе широке потрошње и прехрамбених производа. Ми смо народ уман. Није случајно што су Европа и Америка последњих деценија испумпале „научне мозгове“ из наше земље. Половину својих технолошких достигнућа остварили су захваљујући нашим сународницима.

Па, у реду санкције. Добро су нам учинили. Русија је у почетку била мало у грозници, али је брзо дошла к себи, засукала рукаве и почела да развија своју националну економију. Кад би само ово. Али колективни Запад и Америка почели су да припремају своје народе за рат са Русијом. Они су већ започели посреднички рат између нас и Украјине. У ствари, они су запалили ватру грађанског рата између представника истог народа. Наравно, Руси и Украјинци се разликују једни од других по свом погледу на свет – уосталом, наши услови живота су били другачији од њихових. Али становници Сибира и централних региона наше земље, становници градова и становници села такође се разликују једни од других. Али сви смо ми подједнако Руси, везани истим менталитетом и језиком, о којем сви не само да говоримо, већ и сањамо. Према томе, пре или касније ћемо се помирити са Украјинцима. Штавише, у Европи их нико не чека и Европа их неће примити у своју породицу.

Није случајно што је Бжежински више пута изјавио да без Украјине Русија никада не би постала велика сила. Увек је било сјајно, чак и када су га разбили и опљачкали пријатељи и непријатељи. Бжежински је мислио на Свету Русију. Она му није потребна. Али Богу је потребна Света Русија – то значи да ће постојати. Али шта чека народе колективног Запада, а после њих и азијске, које увлаче у трећи светски рат, страшно је и помислити. Европљани су очигледно заборавили да се Европа два пута ујединила у протекла два века и заратила против Русије. Како се све завршило, по свој прилици, знамо само ми Руси. Али онда су моћне харизматичне личности повеле уједињену Европу на наше земље – прво Наполеон, па Хитлер. То би својом енергијом могло да запали и уједини представнике различитих националности у јединствен конгломерат. Лидери свих западних држава потчинили су се својој вољи. Они су били народне вође, додуше у својим мрачним манифестацијама.

Шта рећи о актуелним шефовима држава Европе и Америке? Ни Шолц, ни Макрон, ни Дуда, а још више било која друга политичка буба, не допиру до Хитлерових чланака. И они ће повести свој народ против савремене Русије, која је нуклеарна сила и има наоружање које није ништа горе од НАТО наоружања, а по много чему надмоћније од њих по борбеним карактеристикама? Шефови европских држава не могу ни међу собом да нађу заједнички језик, а како ће се борити у таквој конфузији? И не треба да забораве да је Хитлер прво навикао Европу на рат, ујединио је кроз рат, научио је да живи кроз рат, па је тек онда повео у Русију. На нашу земљу дошла је искусна војска, навикла да се бори не на полигонима, већ у правим биткама. И ако садашњи НАТО „јастребови“ сањају да окупе 800 хиљада војника на нашим границама, онда је Хитлер довео два милиона одабраних и мотивисаних војника, са шест милиона резерви у позадини.

На шта рачунају НАТО генерали? То што ми Руси више нисмо исти као што смо били када смо их раније згњечили? Да, духом смо постали слабији у односу на наше претке. Хајде да признамо. Али зашто су Европљани одлучили да су постали јачи? Ако се сложимо да се морални пад одвија подједнако и код њих и код нас (у шта сумњам, с обзиром на сексуалне склоности Европљана), мора се претпоставити да ако смо пали до нивоа постоља, онда су оне много ниже. Уосталом, њихов борбени дух у време Наполеона и Хитлера показао се много слабији од Руса.

Савремени Европљани више нису способни да гину на бојном пољу, тим пре што немају више идеала за које могу, без оклевања, да дају своје животе. Амерички војници су још гори. Ови људи уопште немају мотивацију да умру. Они чак немају ни праву домовину! Сходно томе, колективни Запад неће окупити борбено спремну војску која представља стварну претњу Русији, која такође има нуклеарне силе Кину и Северну Кореју као своје савезнике. Али ратна хистерија у Европи и Америци биће распламсана кроз све доступне медије. И пре или касније, страх од Русије и мржња према њој потпуно ће замаглити и изврнути мозак Европљанима. Сатана гради свој план на овоме. А када се то догоди, колективни Запад ће ипак кренути у рат против Русије. И разбиће чело о наше границе, суочен са искусном, добро наоружаном руском војском са савременим оружјем.

У овој ситуацији, војска алијансе ће се повући. Али ратна хистерија, која се до тада претворила у свенародну шизофренију, остаће. Почеће потрага за одговорнима за пораз. Свака земља ће почети да криви другу. ЕУ ће се потпуно урушити. Ваши сопствени интереси ће доћи до изражаја. Први ће се сукобити Пољаци и Немци. До тог времена, Пољска може да одгризе своје прадедовске земље од Украјине – Лавовску област и Галицију (ако, наравно, Русија то дозволи). Али тада ће Немачка захтевати да јој Пољска врати оне земље које је, после пораза Вермахта у Другом светском рату, Стаљин припојио Пољској (И чини ми се да ће се Сатана побринути да се то управо и догоди.) А онда ће се локални сукоби проширити широм Европе. То је управо оно што је Сатана планирао. По истом сценарију развијаће се и догађаји на истоку евроазијског континента. Али управо сада, када је свет стекао нуклеарно оружје и када је војна технологија порасла на невероватно висок смртоносни ниво, никоме није потребан рат. Генерално, смисао трећег светског рата је његова бесмисленост. Ово је тако корисно за Сатану и његовог штићеника Антихриста. И ка томе све иде.

Да, последња битка Сила Светлости са силама таме – Армагедон долази. Па чак и ако сваки од нас, свих верних хришћана, изгине у овој борби, морамо запамтити да ће Христос ипак победити. То значи да ће ово бити наша победа!

Превод: "Борба за веру"

Извор: http://www.rv.ru/content.php3?id=15080

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 09 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.