header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Слободан Станковић „Борби за веру“ и читаоцима
Слободан Станковић „Борби за веру“ и читаоцима Штампај Е-пошта
субота, 10 август 2024
           „Ја поуздано знам, да пажљиво пратитите и вагате опште црквено стање и да ћете у кључном тренутку указати нашим преосталим верним људима где су катакомбе у којима служе борци за веру, и у којима ће се спасавати не општећи ни са јеретицима ни са  расколницима“.

Слободан Станковић

+ + +

Помаже Бог, браћо – уредници!

Вама и свим вашим сарадницима честитам 16. годишњицу постојања сајта! Ја, који сам од почетка на сајту, знам да ви – из скромности – не помињете те важне годишњице, али ја осећам у својој савести потребу да вама и читаоцима упутим неколико речи.

За тих дугих 16 година, када се много тога променило, „Борба за веру“ и даље стоји на бедему и носи барјак и мисионарења и обране наше вере. То је заиста ретка или невиђена појава, и то се не може другачије објаснити до помоћју коју добијате од Господа, Који крепи ваше велике трудове и залагања.

Сајт је остварио 86 милиона посета на објаљених преко 18 хиљада прилога. То је импозантан рад.

Квалитетних објава каквих има на „Борби за веру“, нема ни на једном другом порталу српског говорног подручја. То је од 3-5 текстова дневно, и међу њима су углавном они које сте превели са страних језика. Просто се стиче утисак, да су људи који ту раде неуморни.

Међутим, знам да се више оних који су били „у ужем кругу“ упокојило, да се од ваших људи тешко и трајно разболео, чему је несумњиво допринело „изгарање“ на месту где га је Господ поставио (и по рад сајта се никад није одражавало ни када сте болесни, ни када су вам ближљи умирали, ни када сте се радовали ни када сте плакали...)

Знајући за вашу скромност и достојанство, жао ми је кад видим да сте принуђени да повремено апелујете за помоћ да би сајт опстао, и да би тешко болесног брата опскрбили за живот.

Ја вас молим, у име свих наших православно свесних људи, борите се и не клоните, јер би без „Борбе за веру“ настао мрак у коме би новотарство, екуменизам, јереси и секташтво тријумфовали.

Без икакве сумње, ово су последња врмена, и тим пре је ваше постојање потребно. Потребно је да осветли и укаже пут нашем преосталом верном народу, пут који није ни јерес ни раскол.

Ја поуздано знам, да пажљиво пратитите и вагате опште црквено стање и да ћете у кључном тренутку указати нашим преосталим верним људима где су катакомбе у којима служе борци за веру (а оне постоје!!!), у којима ће се спасавати не општећи ни са јеретицима ни са расколницима. А тај тренутак „само што није“...

Нека би вам Господ и његова Печиста Мати свагда били на помоћи!

Слава Богу за све.

Амин.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 10 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.