header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Евгениј Адрушченко: Њих води идеја луциферијанства
Евгениј Адрушченко: Њих води идеја луциферијанства Штампај Е-пошта
понедељак, 12 август 2024

  Земље геополитичких противника Русије предводе елите заражене менталним вирусом луциферијанства. Да нико не би остао у недоумици, своју верску припадност демонстрирају приказивањем Луцифера на најави церемоније затварања Олимпијских игара. Ова манифестација је огледало праве политике коју води Запад.

Чак и ако сте, на пример, атеиста. А значења која се промовишу на Олимпијади сматрате једноставно некаквом глупошћу. Неопходно је разумети логику деловања Запада, засновану на верској припадности његових елита. Јер идеје одређују акције. На пример, требало је разумети чудну логику нацизма да би се успешно одупрло геополитичком пројекту Немачке почетком 20. века. Или, на пример, морате разумети чудну логику вехабија да бисте се успешно борили против тероризма.

Више није могуће не видети испољавање религиозних значења у реалној политици Запада; И забрану Православне цркве у Украјини најавио је Зеленски. И напад украјинских оружаних снага на Курску област, који је почео гранатирањем и заузимањем манастира Горналски. А амблеми у облику ђавола су на напредујућим борцима Оружаних снага Украјине.

Какви се закључци из овога могу извући из констатације чињенице да су западне елите преузеле идеје луциферијанства:

1. Западном политиком сада влада колектив Џигурда (претходно се идентификовао као Луциферијанац, ово је живописан пример који показује утицај мрачних култова на појединца). Бескорисно је преговарати с њима користећи рационалне аргументе; Када нас још једном преваре, изводе религиозни чин који их позиционира као припаднике њиховог божанства (које је „отац лажи“).

2. Овај антисистем води верски рат против Православља (јер тако прописује њихово божанство, такве су им догме, постављају модел понашања). Они неће просто пустити Украјину, не само зато што је то најефикаснији инструмент за рат против највеће православне земље, већ, пре свега, зато што су овим инструментом остварили раскол у светском православљу, највећи од отпадништва католика. Они су значајан део православних цркава гурнули у раскол, саслуживањем са расколничком структуром „ПЦУ“. Такве поделе су догађаји универзалних размера. Неће се само одрећи алата којим су ово извели.

3. У Посланици Римљанима Светог Апостола Павла постоји реченица: „Ако је Бог за нас, ко може против нас?“ Видимо ко је против нас – отворене присталице култа зла. То значи да постоји нада да смо, иако несавршени, и даље на правој страни историје. Нека нам Господ да снаге и мудрости да се носимо са историјским теретом који је пао на плећа садашње генерације. Наполеон (европски интегратор Н1) се саплео о нашу земљу, Хитлер (евроинтегратор Н2) се пренапео око наше земље, а ови евроинтегратори вођени идејама луциферијанства, такође ће своје рогове поломити.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 12 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.