header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Увод у нови светски поредак
Увод у нови светски поредак Штампај Е-пошта
четвртак, 15 август 2024

  Већина обичних људи не разуме шта се дешава, мисле да су актуелни догађаји неповезане ствари које неће довести до заједничког именитеља, или се сами свесно труде да не примете егзистенцијални пакао који им се приближава, јер им то може уздрмати психу и гурнути их у очајање.

Људи сами нису приметили како су ушли у матрицу у којој не диктирају корпорацијама своје услове под којима ће конзумирати производе како би побољшали квалитет живота или оптимизовали своје трошкове, већ су корпорације те које диктирају како живе и шта конзумирати.

 Данас је још увек могуће јести природно месо, пити воду, кафу, али сутра ћете морати да докажете својим подношењем, својим друштвеним понашањем које диктирају корпорације да сте достојни да једете животињско месо и да примате благодети цивилизације, а не да једете ларве и палмино уље.

У Новом светском поретку, сама потрошња добара и услуга биће доступна само неколицини одабраних, особа ће морати да заради своју лојалност актуелној власти.

Оброци ће свима бити другачији, пропагандисти ће имати боље оброке, а вредни радници лошије, јер њихов рад неће имати велику вредност за већ аутоматизован систем.

Будућност система ће бити да све куће и аутомобили више неће припадати људима, а цео живот особе ће бити „изнајмљен“. Буквално све ће бити за изнајмљивање. И остаће само две класе људи: сиромашна услужна класа и супербогаташи, којима ће све припадати.

Свет се мења, и сами све видите савршено, само не желите да приметите зашто банкомати одједном нестају, готовинска плаћања одлазе у заборав и зашто су одједном сви забринути због друштвених рејтинга. Ово је само мали део карика у једном ланцу.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 15 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 89 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.