header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Игор Друз:Још један пример сатанизације латинства или јединство у сатани
Игор Друз:Још један пример сатанизације латинства или јединство у сатани Штампај Е-пошта
субота, 17 август 2024

 Нови примери трансформације латинске јереси у отворени сатанизам се стално појављују – чак и у релативно конзервативној Латинској Америци. Монсињор Хосе Доминго Улоа, надбискуп Панаме, позвао је своју паству на суперекуменски догађај, подругљиво посвећен празнику Успења Пресвете Богородице (тамо се слави по григоријанском календару – две недеље раније од нашег). Кампања се зове „Поподне у храмовима“.

Учесници су на велики хришћански празник од 14 до 18 часова посетили дванаест храмова у којима су се, према писању католичких сајтова, одржавали различити културни догађаји, укључујући слушање музике, разгледање архитектуре, упознавање културе, историје и гастрономије. И што је најважније, ту су се изводили народни пагански плесови, држана толерантна предавања о страним верским веровањима и паганским ритуалима, укључујући и учешће у њима.

Овај празник први пут је на овај начин прослављен у Панами прошле године - 15. августа 2023. године, и постао је лоша традиција.

Монсињор Улоа тај дан назива „одразом наше верске разноликости, која нас уједињује и јача као нацију“. „Различитост“ у жаргону градитеља новог светског поретка де факто означава антихришћанско и аморално јединство у Сатани особа опседнутих разним пороцима. "Различити, али једнаки"...

Догађај је организован у сарадњи са подједнако либералним хиндусима, муслиманима, методистима и рабином Густавом Краселником. Овај други је посебно инклузивна особа, пошто је истовремено и активиста содомистичког покрета.

Такве ствари се дешавају широм католичког света, а у Европској унији су још горе. Потпуно је несхватљиво зашто Московска патријаршија још увек није прекинула контакте са дегенерисаном глобалном сектом на челу са папом језуитом?

Превод: „Борба за веру“

Извор: „Телеграм“ канала Игора Друза

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 17 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.