header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Ево зашто у Русији има 15 милиона миграната
Ево зашто у Русији има 15 милиона миграната Штампај Е-пошта
петак, 30 август 2024

 Постало је познато зашто има толико миграната у Русији. Све је у вези са "пактом УН"

Овде сам наишао на занимљив чланак који објашњава тренутну ситуацију са огромним бројем миграната у Русији и другим земљама. Испоставило се да су високи званичници наше земље још 2018. године подржали занимљив документ, такозвани „Пакт УН о миграцијама“. Оно што је интересантно: бројне европске земље, Израел и САД су одбиле да га ратификују, али га је Русија потписала.

Да ли се мигрантима дају једнака права?

Шта је то "пакт"? У суштини, даје мигрантима иста права као и домаћим становницима државе у коју се преселе да живе. Другим речима, њихова права се не разликују од локалних грађана. Након што су руски званичници потписали документ, наша земља се придружила Међународној организацији за миграције и постала њен члан 2021. године. Иначе, руководство ове организације састаје се у Женеви.

Према речима Кирила Кабанова, председника Одбора за борбу против корупције, није случајно што се Русија придружила овој прилично мутној организацији. Он сматра да је улазак у њу имао за циљ распад земље. „Уосталом, европски модел миграционог система наметнут је нашој земљи још 1991. године“, каже Кабанов. Према његовим речима, имамо руководиоце јавних организација и удружења који су активно промовисали западне стандарде миграција у нашој земљи.

Многи од њих су чак и одликовани Легијом части за своје активности. Ова награда се додељује од 1802. године, установио ју је Наполеон Бонапарта и сматра се највишом наградом у Француској. Примаоци су примили овај Орден за „изузетне услуге“, наравно, Француској. Кабанов сматра да, пошто је Запад увек тежио да уништи нашу земљу, схватили су да се то може постићи само уништавањем основе наше државе – руског народа.

Али то се може учинити само ако је Русија насељена различитим националностима, постепено „еродирајући“ руско становништво. Према Кабанову, 2018. године су се све компоненте изузетно повољно спојиле – корупцијски интереси руских званичника, жеља Запада да уништи нашу земљу и интерес неких домаћих олигарха за исто.

Због тога је настала миграциона политика, која и сада може довести до уништења Русије, сматра политичар. Наравно, Кабановљев став се може критиковати, али ми се из неког разлога чини да је у праву. Наше власти вероватно морају нешто да предузму по том питању да не би било касно?...

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://haknem.ru

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 30 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.