header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Ови су део светске кабале која гура агенду уништења беле расе
Ови су део светске кабале која гура агенду уништења беле расе Штампај Е-пошта
понедељак, 02 септембар 2024

 Норвешка принцеза се удаје за америчког "шамана" који тврди да може да комуницира са духовима

Марта Луиз (52) и Дурек Верет, који тврди да је шеста генерација шамана из Калифорније, венчали су се у живописном градићу Геирангеру, једној од највећих туристичких атракција Норвешке, смештеном на фјорду са задивљујућим погледом.

Након што је свечаност почела у четвртак, сама церемонија венчања одржана је у великом белом шатору постављеном на бујном травњаку.

Марта Луиз и Верет (49) привукли су пажњу медија својим алтернативним уверењима.

Принцеза (задржала је ову титулу) је тврдила да може да разговара са анђелима, док Верет тврди да комуницира са широким спектром духова и има медаљон који помаже у одвраћању урока и лечењу болести.


Након венчања, Верет неће имати краљевску титулу или службене дужности.

У споразуму из 2019. године, Марта Луиз и Верет су се сложили да не користе њену краљевску везу или њену титулу у комерцијалне сврхе.

Међутим, раније ове године, Марта Луиз је почела да маркира боце џина својом титулом и лансирала је бренд на време за своје венчање, пркосећи забрани краља Харалда да профитира од свог краљевског статуса.

На крају је етикета промењена.


Марта Луиз има троје деце из претходног брака са писцем и драматургом Аријем Беном, од којег се развела 2017. године после 14 година брака.

▪Претходно је Верет на Инстаграму написао поруку да је рептил са друге планете. Био је спреман да се неки људи не слажу са поруком, али би ипак покушао да нађе објашњење.


„Ја сам хибрид свемирског гуштера („гмизав”) и Андромедије (принцезе из грчке митологије), а у себи имам и древне духове из античког света. О нашој врсти се причају лажи, а ја желим да дам објашњење. Ми смо скуп бића, а то значи да смо дошли овде да стварамо структуре које помажу људима да се ослободе. Овде су просторне замке да значајно ослабе систем. Све што је закључано у структурама које заправо ограничавају или спречавају људе да виде ослобођење, ми то уклањамо. Долазимо као разарачи, ометајући фреквенције“.


Након што су сви већи норвешки медији критиковали ову изјаву, Инстаграм објава је изненада избрисана.

Превод: "Борба за веру"

Извор: t.me/peach_blossombazi/34247

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 02 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.