header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Депутат Енгаличева: Господо званичници, шта се дешава
Депутат Енгаличева: Господо званичници, шта се дешава Штампај Е-пошта
среда, 11 септембар 2024

 ЧИЈИ АВИОНИ ЗАПРАШУЈУ РУСИЈУ КАД ЈЕ ОНА У РАТУ СА НАТО?

Од јуче су коментари на објаве, како моје тако и на многим другим каналима и групама, испуњени фотографијама неба попут оног на две фотографије на објави...

Ове године сви доживљавамо фантастично време током августа и септембра. Небо је сиво-плаво, јарко сунце. Свакодневно су летели авиони, остављајући трагове кондензације који су се растворили за неколико минута.

Шта се десило дан после избора, понедељак 9. септембра? Зашто је небо над Москвом од 9. септембра прошарано дугим траговима који не нестају сатима, траговима који се шире и спуштају? - питају се људи.

Обраћам пажњу и примећујем да неколико сати након појаве ових пруга изгледа да је цело небо прекривено лаганом измаглицом. То нису облаци који плутају неравномерно, а свагда се појављује плаво небо. После таквих пруга, цело небо постаје потпуно замагљено. Цео дан се данас возим по граду и обраћам пажњу на ово.

Шта нам спремају овом методом?

Нови Covid, још једна епидемија чега?

Чиме нас прскају и ко?

Пријатељи, ако сте јуче или данас забележили овако јасно сумњиве трагове на небу, у коментарима поставите фотографију са потписом града и области где је фотографија снимљена.

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/deputatEkaterina/4918

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 11 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.