header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Бискуп Гргур Немачки: Волим, волим, волим, волим жене...
Уредништво: Бискуп Гргур Немачки: Волим, волим, волим, волим жене... Штампај Е-пошта
понедељак, 16 септембар 2024

 НЕЋУ ДА ТИХУЈЕМ, ХОЋУ ДА АШИКУЈЕМ, ЈЕР САМ ЈА МОМАК ВЕСЕЉАК

Бискуп Гргур, који се лажно представља као епископ немачки Григорије, изјавио је 13.9.2024. године: „Догматски гледано, нема препрека да жена буде свештеник“ (овде:).

Знате, кад је човек већ естетском хирургијом и козметиком постао други Џорџ Клуни, плаћајући то стотинама хиљада  црквених евра, шта му је могао бити мотив? Па да се допадне женама. Познате су и његове афере из те области, јер није мала ствар када вас на „Инстаграму“ прати 200 хиљада жена!

И ако би говорио било шта што не чеше уши овим женама, оне би му окренуле леђа и нема лајкова. А женски пратиоци, лајкови, стотине коња у колима и лова до крова су еликсир за јачање Гргуровог - с годинама пропалог - самопоуздања.

Жене које немају појма о Цркви и њеном учењу – а 99,99% које га прате су такве – никако не воле да буду „неравноправне“ превазиђеним црквеним канонима и традицијом да не могу бити рукоположене, желеле су да чују од Гргура управо ово што је рекао. И сада ће мазни коментари и лајкови само да пљуште!

Али, није само Гргур од сиротиње – преко цркве – постао обесни тајкун (и будала с педигреом). Разлика је у томе што он воли жене, неки други воле мушкарце, неки трећи воле моћ, четврти су уцењени, пети су умно недорасли епископском чину и позиву.... па сви скупа разарају Српску Цркву до темеља. И то им је мерак...

 

 НЕЋУ ДА ТИХУЈЕМ, ХОЋУ ДА АШИКУЈЕМ, ЈЕР САМ ЈА МОМАК ВЕСЕЉАК

 

 

 

 
 
 
Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 
 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 16 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.