header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Израел је бацио летке са злонамерним бар кодовима на источни Либан
Израел је бацио летке са злонамерним бар кодовима на источни Либан Штампај Е-пошта
уторак, 24 септембар 2024

 БЕЈРУТ, 24. септембар - РИА Новости. Израел је бацио летке са злонамерним бар кодом који штети мобилним уређајима у источној долини Бека у Либану, саопштила је Хезболахова прес служба у уторак.

„Непријатељски ционисти бацају летке са баркодом у области Бекаа и могу да их испусте у другим областима. Позивамо вас да не отварате везу до овог баркода или га дистрибуирате, јер је изузетно штетан“, наводи се у саопштењу.

Према прес-служби, када отворите везу преко баркода, сви подаци на мобилном уређају се копирају уз могуће даље брисање.

До још једне ескалације са све јачим гранатирањем са обе стране дошло је након масовних експлозија комуникационе опреме у различитим деловима Либана 17. и 18. септембра, у којима је погинуло на десетине људи, а повређено око три хиљаде. Израелски авиони су касније ударили у стамбену зграду у јужном предграђу Бејрута, убивши више од 50 људи, укључујући команданта специјалних операција Хезболаха Ибрахима Акила. Шиитски борци отпора одговорили су нападом на базу израелских ваздухопловних снага Рамат Давид и војно-индустријски комплекс Рафаел у северној Хаифи. Неколико ракета експлодирало је у стамбеним насељима на периферији израелског града.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 24 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.