header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Амазон забранио књигу др Пола Марика о традиционалним природним лековима против рака
Амазон забранио књигу др Пола Марика о традиционалним природним лековима против рака Штампај Е-пошта
субота, 28 септембар 2024

 Савез за бригу о животу при COVID-19 (FLCCC) написао је отворено писмо Џефу Безосу и целом руководству Амазона тражећи од њих да објасне зашто су забранили књигу др Пола Марика, која садржи важне информације, животно важне информације о томе како да победи рак лако доступним лековима.

У раду др Марика, Лечење рака: Улога пренаменских лекова и метаболичких интервенција у лечењу рака, цитира се 840 рецензираних студија о старијим фармацеутским производима и природним супстанцама као што је куркумин, које су веома ефикасне у борби против рака.

„Зашто забранити ову књигу?“ питала је новинарка и ауторка Мери Бет Фајфер. „Ово угрожава приходе од рака.

У свом писму, тим савеза FLCCC  је питао како су Безос и Амазон дошли до закључка да је одузимање вредног ресурса који је помогао хиљадама пацијената са раком да пронађу свеобухватан третман била добра идеја.

„Рак је један од највећих изазова јавног здравља нашег времена“, каже се. – Америчко удружење за рак предвиђа невиђено повећање дијагноза рака ове године, посебно код младих.

Традиционални третмани као што су хирургија, хемотерапија и зрачење су узнапредовали, али нису довољни. Након пандемије COVID-а, нове претње попут турбо карцинома навеле су онкологе и медицинске истраживаче да истраже све могуће третмане, укључујући употребу пренамењених лекова и метаболичке интервенције, као што се говори у књизи др Марика.“

Говорећи о преправљеним лековима, они су такође спасили многе животе током COVID-а, јер су пацијенти вољни да ризикују истраживали употребу лекова као што су ивермектин и хидроксихлорокин уместо „вакцина“.

Пре него што је књига др Марика уклоњена из Амазонове базе података, била је на 118. месту од више од 50.000 књига о раку. Такође је рангирана на 35. месту у категорији књига о медицинским истраживањима на Амазону.

„Књига је постала извор важних информација омогућавајући лекарима да креативно размишљају о развоју приступачних третмана који би могли значајно да побољшају исходе пацијената. Међутим, упркос огромној подршци, Амазон је неправедно забранио књигу 16. септембра 2024, наводећи „обмањујуће информације“ и „превара купаца“.

Одлука о цензури ове књиге подрива принципе слободе говора и приступа здравственим информацијама.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 28 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 99 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.