header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Пажња! Бил Гејтс лансира обавезни систем дигиталне идентификације „Жиг звери“
Пажња! Бил Гејтс лансира обавезни систем дигиталне идентификације „Жиг звери“ Штампај Е-пошта
недеља, 29 септембар 2024
             У посту објављеном у понедељак на X, Гејтс се хвалио да платформа за дигитални идентитет отвореног кода развијена у Индији „има потенцијал да промени животе“ и „руши баријере широм света“.

„Потврда идентитета омогућава људима да у потпуности учествују у економији. Ово олакшава приступ запошљавању и образовању, као и услугама као што су банкарство, владини програми и здравствена заштита“, наводи се у чланку GatesFoundation.org.

„Ако човек не може да докаже ко је он, да ли ће моћи да искористи све могућности које друштво нуди?“ пита се у чланку, наглашавајући како орвеловски системи глобалног идентитета омогућавају људима приступ и интеракцију са дигиталном јавном инфраструктуром (DPI).

„Истраживачи кажу да DPI може помоћи земљама са ниским и средњим приходима да прескоче традиционалне развојне прекретнице, извуку милионе људи из сиромаштва и подстакну економски раст“, ​​каже Гејтс фондација.

Infowars.com извештава: На интернету, међутим, људи су приметили да би Гејтсов дигитални план за идентификацију – сабласно сличан систему Сатаниног Жига звери прореченог у Библији – имао супротан ефекат, омогућавајући људима да буду закључани. прекинути услуге ако не поштују одређена правила, не предузимају одређене радње или не испуњавају одређене услове и прекинули услуге ако нису били у складу са одређеним правилима, предузели одређене радње или нису испунили одређене услове.

„Као и већина ствари које Гејтс хвали, то је управо супротно“, рекао је стручњак за сајбер безбедност Мајк Бенц, додајући: „Дигитални ИД широм земље неће олакшати влади пружање услуга – олакшаће влади посао да вам ускрати приступ услугама“.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Извор: https://thepeoplesvoice.tv/bill-gates-

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 29 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 84 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.