header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Још једна истинита "теорија завере"
Још једна истинита "теорија завере" Штампај Е-пошта
недеља, 06 октобар 2024
          Немачка влада нема приступ сопственом злату. Оно што се годинама сматрало теоријом завере сада је потврђено као реалност, јављају немачки медији.

Постало је познато да немачка Бундесбанка не контролише већину злата немачког народа. Само 31% средстава налази се у самој Бундесбанци, остатак се налази у иностранству.

Од три инострана депозита, америчка централна банка држи највећи део злата Федералне банке, добрих 1.500 тона. Ово је 45% укупне имовине. Енглеској банци је поверено 450 тона, или 13 одсто, а француској банци у Паризу 374 тоне, или 11 одсто.

Блогери су забринути: Да ли ће грађани икада добити своје злато, остаје да се види. Бар не са овом савезном владом.

Чак ни присуство од 31% у самој Бундесбанци није чињеница, већ само податак у који фрау и херн могу само да верују. Па о каквом суверенитету може да се прича?!

Отрезни се од свог пивског хмеља и обриши очи, које никада више неће видети ово злато!

У најбољем случају, ако повучете конце банака где је злато отишло, моћи ћете да осетите неспретне мале руке спољашњег кормилара који управља вашим земљама.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/pro13f

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 06 октобар 2024 )
 
Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 66 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.