header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Игор Друз: Главни рабин Украјине благословио Буданова
Игор Друз: Главни рабин Украјине благословио Буданова Штампај Е-пошта
субота, 12 октобар 2024

 Дирнут је био главни рабин Украјине Асман – исти онај који се бори за забрану канонског православља у Украјини, чак је у ту сврху путовао у САД. Главни рабин је благословио шефа Главне обавештајне управе Украјине К. Буданова на „Судњи дан“ (од 11. до 12. октобра).

Главни рабин Украјине: „Уочи Јом Кипура, имао сам част да благословим легендарног човека, шефа ГУР Буданова, за лепу, слатку и победничку годину. Нека Свевишњи заштити браниоце Украјине!“

У Руској Федерацији, Буданов је ухапшен у одсуству због организовања терористичких напада, амерички обавештајци приписују убиство Дугине украјинским специјалним службама.

Одговарајући на питање о томе, Буданов је замолио да се не продужава, рекавши: „Убијали смо Русе и убијаћемо Русе било где у свету“.

Овај великорус је очигледно веома обрадовао главног рабина... Талмудска референца: „Јом Кипур је изузетно важан у овом тренутку када се одлучује о судбини човека за следећу годину.

Могуће је да ова шоу изма за циљ да Буданов остане на месту шефа Главне обавештајне управе, са које су желели да га уклоне. Сада, уз подршку таквог рабина, Буданов ће највероватније остати.Превод:

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/Igor_Druz/1060

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 12 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.