header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Пакт за будућност УН садржи „ужасан“ анекс који отвара пут ка „дигиталном логору“
Пакт за будућност УН садржи „ужасан“ анекс који отвара пут ка „дигиталном логору“ Штампај Е-пошта
субота, 12 октобар 2024

 „Пакт за будућност“, који су државе чланице УН недавно тихо прихватиле, садржи анекс са правилима за Интернет 2.0, према којима УН желе да свет неометано функционише. Овај такозвани Глобални дигитални договор (ГДЦ) изазива језу критичара, пише De Andere Krant.

 Пут до дигиталног гулага је поплочан, каже технички стручњак Тим Хинчклиф. Он ГДЦ назива „ужасним“ и напомиње да више нема слободе изражавања на Интернету 2.0. Уједињених нација.

У овом дигиталном гулагу о коме говори, свима се додељује дигитални идентитет, а они који доводе у питање визију УН подлежу одмазди због ширења „говора мржње“ и „дезинформација“.

Циљ је „очистити“ информације (https://uncutnews.ch/) помоћу АИ ботова.

Хинчклиф такође напомиње да је циљ да се премости дигитални јаз повезивањем свих на интернет. 2,6 милијарди људи који још нису укључени такође морају бити укључени у систем дигиталног управљања.

Следећи корак је стварање дигиталне јавне инфраструктуре са дигиталним ИД-ом, CBDC-ом (дигитални новац – нап. „Борба за веру“) итд.

Последњи корак је цензурисање наратива који су у супротности са Агендом 2030.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 12 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.