header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow А српски екуменисти, скупа са својим оцем папом, се спремали да их крсте
А српски екуменисти, скупа са својим оцем папом, се спремали да их крсте Штампај Е-пошта
субота, 19 октобар 2024

 Пентагон каже да нема доказа да су ванземаљци посетили земљу

Према речима портпарола Пентагона генерал-мајора Патрика Рајдера, још увек нема доказа о ванземаљском присуству на Земљи.

У одговору на питање новинара који је сугерисао да би „с обзиром на циклус вести“ сваки извештај о ванземаљцима или ванземаљском животу вероватно остао непримећен, Рајдер је одговорио:

"Истина је тамо негде... ми немамо доказа да је ванземаљски живот посетио планету."

Рајдерова порука била је у складу са ранијим извештајем Пентагона који је одбацио тврдње да постоје знаци ванземаљског живота или да се америчка влада уротила да их сакрије од јавности.

У марту је у некласификованом документу Пентагонове канцеларије за реаговање на аномалије (ААРО) писало да нису пронашли доказе о неидентификованим аномалним појавама (УАП), што је војни назив за НЛО.

Истражитељи нису пронашли доказе да је било која истрага америчке владе, „студија под покровитељством академске заједнице или званична комисија за преглед потврдила да било какво откривање неидентификованог аномалног феномена који представља ванземаљску технологију“.

У извештају се наводи да су тврдње о тајним владиним програмима за обрнути инжењеринг ванземаљске технологије засноване на лажним информацијама.

Извештаји о летећим објектима или ванземаљским летелицама су резултат погрешне идентификације обичних објеката.

Тврдње Пентагона да ванземаљци никада нису били на Земљи доведени су у питање од стране независних истраживача и теоретичара завере који су изгледа убеђени да влада крије доказе о ванземаљском животу.

Прошлог јула, три војна ветерана сведочила су на конгресним саслушањима о НЛО-има, укључујући бившег обавештајног официра Ваздухопловства Дејвида Груша. Тврдио је да америчка влада спроводи тајни, деценијама дуг програм обрнутог инжењеринга користећи обновљене бродове. Он је такође рекао да су САД откриле нељудске "биолошке агенсе" на сумњивим местима пада.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 19 октобар 2024 )
 
Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 62 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.