header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Велики (као бајаги) борац против „дубоке државе“ Трамп претио Путину: "ударићу по Москви"
Велики (као бајаги) борац против „дубоке државе“ Трамп претио Путину: "ударићу по Москви" Штампај Е-пошта
уторак, 22 октобар 2024
           Ових дана, уочи избора за председника Америке, читамо, између осталог, и шта о томе пише Александар Дугин. Нема потребе да овом приликом – као увод у једну вест - опширно говоримо о томе ко је Дугин. Довољно је рећи да је он главни данашњи идеолог „руског света“ и геополитичког концепта „Евроазије“.

Дугин је, неоспорно, врстан филозоф и интелектуалац високог нивоа, али човек који се, нескромно, пружа далеко изван својих компетенција, услед чега јавно износи нека своја виђења која су противна учењу Православне Цркве, односно јереси.

Као врло информисан човек (бар тако претпостављамо) он би требао да зна ко је, заиста, Доналд Трамп, па себи не би допустио такве глупости да ових дана, на свом „Телеграм“ каналу пише у прилог добробити за Русију и свет ако победи Трамп.

Тешко је рећи да Дугин то ради из чисте глупости (мада, ко зна!).

Ако није неинформисан, ако није глуп, постоји трећа могућност - хабад!

+ + +

Трамп је Путину запретио ударом на Москву ако настави агресију на Украјину. О томе је у интервјуу говорио и сам бивши председник САД (https://www.wsj.com/opinion/donald-) The Wall Street Journal.

„Владимире, ако будеш прогонио Украјину, ударићу те тако јако да нећеш ни веровати. Ударићу тачно усред проклете Москве“, рекао је Трамп.

Он је додао да то не би желео да уради, јер су он и Путин „пријатељи“, али, према његовим речима, „не би имао избора“.

Трамп није објаснио када и под којим околностима је дошло до овог дијалога, али је напоменуо да су он и Путин имали одличне односе и да руски председник „зна да сам [проклето] луд“.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 22 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.